Mt:s Noć Reklamoždera 2013

0
1451
reklamozderi2013
reklamozderi2013

Kao što smo navikli, i ove godine smo prisustvovali konferenciji za Noć Reklamoždera u Supermarket Concept Store-u.

Noć na koju čekamo godinu dana, jedinstvena Noć koja obasjava sjajnim idejama preko 150 gradova. Noć koja je više od tri decenije u svetu uveseljava milione zaljubljenika u čarobni svet reklama, “LA NUIT DES PUBLIVORES!”

7. decembar SAVA CENTAR, od 20:30h biće mesto gde ćete u reklamožderskom, vedrom i kreativnom duhu uživati u šestočasovnom programu.

Ove godine se za sve ljubitelje reklama i svetske kreativnosti izdvaja:

BIOSKOP – spektakularna reklama za Mercedes, koja će vas već na početku večeri, uveriti zašto su reklame kratki filmovi i zašto ih treba gledati na velikom platnu.

KREATIVNOST – nije privilegija, ideje se rađaju na svim krajevima planete. Ove godine najkreativnije reklame, sa najboljim pričama, produkcijom, trendovima, apsolutno fantastične, stižu iz Engleske i Istočne Evrope.

SNAGA IDEJA – videćete nekoliko sjajnih reklama i iz Egipta, veoma važnih za ovogodišnji program, koje će ga učiniti nezaboravnim.

IMAG0512

Tema 14-te beogradske mt:s Noći Reklamoždera je ATLETIKA.

Još jednom će naša zemlja biti predstavljena kao ozbiljan partner u organizaciji sportskih manifestacija najvišeg ranga, organizovanjem Atletskog prvenstva u krosu, koji se održava 8. decembra, u parku Prijateljstva na Ušću, sa početkom u 9:45h. U vedrom duhu, kao i do sada, promovisaće se i društveno korisne kampanje koje podižu svest građana. Ove godine će biti podržana kampanja: “Kada voziš, parkiraj telefon”, pokrenuta od strane Telekoma Srbije. Ovoj kampanji su se pridružili atletičari Ivana Španović i Emir Bekrić – najbolji atletičari Balkana u 2013. godini.

Ono što je takođe tradicija, na početku večeri, biće uručeno nekoliko najprestižnijih priznanja ljudima koji su svojim radom i aktivnostima doprineli promociji Srbije na najbolji mogući način, čime su dali podsticaj za kreativnost.

Deset finalista za koje publika glasa do Noći Reklamoždera i od kojih će jedna poneti titulu PUBLIKE – NAJ REKLAMA U SRBIJI:

1. Chipsy – Domaćinski

2. Jelen pivo – Miletov tajni sastojak

3. Mt:s – Nova kontrola troškova

4. Frikom – Maximo

5. Na eks, After Party – Bićete zahvalni sebi ujutru

6. Vip – Zlatna ribica

7. Grand kafa – Deda Mrazovi

8. OMCAFE – Srkanje kafe

9. Doncafe – Da merim vreme šoljicama

10. Afrička šljiva – Za muškarce koji znaju

 

Koja je to reklama kojoj ćete dati najviše glasova, saznaćete 07. decembra u Sava Centru!

Publiku očekuje i mnogo dobre zabave, mnoštvo vrednih nagrada, specijalni gosti Mantock dance International i Naxi radio. U šestočasovnom programu najatraktivnijih reklama i ove, 14. godine za redom, bićemo među prijateljima i osećati se potpuno domaćinski.

Otkrijte zašto!

Organizator mt:s Noći Reklamoždera je agencija SuperStar world wide.

 

Pripremile:      Marija Ćurdić

Jovana Petrović

Ukupna ocena 4.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.