McCann Beograd i mts u epizodi: KOCKA JE AIR-OVANA!

0
1309

U telekomunikacijama iz godine u godinu opstaju samo zaista zanimljive i kvalitetne ponude. Tako je u trendu objedinjavanja svih korisničkih telekomunikacionih usluga nastao mts BOX. BOX je, to sasvim sigurno svi već znaju,  televizija (kao servis), fiksna linija i mobilna postpejd tarifa po izboru u jednom paketu, na jednom računu, uz uštedu za celu porodicu. Svake godine BOX osvane savršeniji, noviji, brži, povoljniji, lepši, bolji, prijatniji, raznovrsniji, lakši za upotrebu i sasvim primeren svakom korisniku od „7 do 77 godina” (i šire).

Jedna od istina o BOX-u kaže da je BOX omiljena usluga srpskog domaćinstva jer zaokružuje baš njihov izbor, njihov mali univerzum komunikacije i zabave. Skrojen po meri svake porodice i korisnika ponaosob BOX je omiljeni deo naše stvarnosti, a kao sveprisutan u našim životima (komunikacija, zabava, protok informacija) BOX kreira svet za sebe: KOCKASTI SVET.

Ideja da sve što nije kocka uz novi BOX postaje kocka uvodi nas u jedan čudesni, drugačiji, organsko-digitalni svet gde je balon od žvake četvrtast, reket za stoni tenis takođe, ljubimac bišon “fura” četvrtastu grivu, devojke imaju kocka frizure, a ni hulahop više nije što je nekada bio, o sladoledu da ne govorimo… U eri mega piksela, Instagrama, retro šika, virtualnih života sa virtualnim prijateljima, moći svih društvenih mreža zajedno, neprirodno postaje u stvari vrlo prirodno. Vizuelna iluzija velikog Morisa Ešera se širi oko nas i u nama. Uz hip melodiju i neobične prizore kockastog sveta ATL kampanja privlači pažnju, deluje sveže, odično komunicira sa publikom i raspaljuje maštu potrošača.

BOX-balon

A kako ništa više ne doživljavamo kao stvarno ako se nije oglasilo na društvenoj mreži, ovekovečilo telefonom, provuklo u TV emisiji i prepričalo u chat-u ili telefonskom razgovoru kockasti svet zaista gospodari našim životima. Slikajte običan doručak, okačite ga na Instagram i jaje na oko poprima novi oblik!

BOX je svakako paket budućnosti, a ako uz to još izračunate koliko ste uštedeli, zaključićete da su BOX PAKETI stvarno SAVRŠENO SKOCKANI!

TUŠ! Udarac u činelu za kraj, u četvrtastu činelu…

Kockasti video možete pogledati na : https://www.youtube.com/watch?v=bivSTLvr5vU

Kreativci: Dubravka Petrović, Nemanja Stanković, Nenad Dodić

Akaunti: Jelica Jauković, Jelisaveta Živanović, Marija Stamenović

Kreativni direktor: Vladimir Ćosić

Strateški planer: Katarina Pribićević

Produkcija: Tuna Fish

Reditelj: Kosta Glušica

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.