Marketing stručnjak Džon Hiršon dolazi u Beograd da održi predavanje na temu krize i njenog uticaja na brend

0
1380
JONATHAN HIRSHON

DNA Communications i Marketing mreža predstavljaju jednog od najboljih svetskih stručnjaka u oblasti komunikacija, prema oceni američkog nedeljnika Biznisvik (Businessweek).

 

Čovek sa titanijumskom vizit kartom, unikatnim modelom Mek računara, koji je uspeo da nadmudri internet i čiju fotografiju je nemoguće naći, Džonatan Hiršon (Jonathan Hirshon), prvi put će posetiti Beograd. Ovom prilikomće održati besplatno interaktivno predavanje pod nazivom „Kako sam naučio da se ne plašim krizne komunikacije i zavoleo brend imidž“ u utorak, 29. septembra, u hotelu Envoy (Čika Ljubina 13) od 15 do 17 časova.

Nekadašnji lični savetnik Stiv Džobsa, intervjue za medije daje retko, a ukoliko ih daje sedi u mraku kako bi sakrio lice. Već tri decenije radi kao savetnik za marketing i komunikacije za svetske visokotehnološke kompanije kao što su Apple i Pioneer.Sa svojih dvadeset i pet godina, u zlatno doba Sony korporacije, radio je kao menadžer za odnose za javnošču i portparol ostavši zapamćen kao jedan od najmlađih menadžera u njihovoj istoriji.Među začetnicima je Silicijumske doline, gde i danas živi i radi kao rukovodilac jedne od najuvaženijih PR agencija, Horizon Communications.

Predavanje je besplatno, a zbog ograničenog broja mesta potrebno je prijaviti se na mail dr.jonathan@dna.rs slanjem imena, prezimena, funkcije i kompanije.

 

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.