Kompanija „McCann Grupa” promenila ime u “I&F McCann Grupa”

0
1387

“McCann Grupa”, jedan od vodećih komunikacionih sistema u jugoistočnoj Evropi, ubuduće će poslovati pod imenom “I&F McCann Grupa”. Ovom promenom imena zaokružuje se period konsolidacije i poslovanja na tržištima u regionu.

“I&F McCann Grupa” prisutna je na tržištu 16 godina i danas uspešno posluje u osam zemalja regiona i zapošljava oko 300 talentovanih profesionalaca. Međunarodnim, regionalnim i lokalnim klijentima pružam najkvalitetnija strateška i kreativna rešenja za razvoj brendova kroz sve kanale komunikacije. Rezultat znanja i posvećenosti, iskazanog profesionalizma, kreativnosti i odgovornosti, ogleda se u dugoročnoj saradnji sa klijentima o čemu svedoči više od 150 nagrada na domaćim i međunarodnim festivalima, među kojima su i dve nagrade na najznačajnijem svetskom festivalu advertajzinga u Kanu, „Cannes Lions“.

****

Agencije koje posluju u okviru “I&F McCann Grupe” deo su „McCann Worldgroup“ (www.mccann.com), jedne od najvećih međunarodnih mreža, koja danas posluje u više od 120 zemalja sveta, sa tradicijom dugom čak 111 godina, koja posluje u sastavu „Interpublic Group of Companies“ (www.interpublic.com), najstarije američke multinacionalne komunikacijske korporacije, sa sedištem u Njujorku.
Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.