Jedinstven mt:s stationary sa figurama od plastelina

0
1340

Agencija „McCann Beograd“ uradila je veoma interesantan set kalendara i kancelarijskog materijala za klijenta mt:s. Ništa ne bi bilo toliko neobično da pre nego što su nastala vizuelna rešenja, nisu nastale brojne figure napravljenе od plastelina.

„Kreiranje dopadljivih i unikatnih godišnjih stationary materijala je kreativni izazov za svaki brend. Želeli smo da u 2015. godinu uđemo sa jedinstvenim materijalima koje ćemo potpisati našim brendom mt:s i dodatno legitimisati emociju iza vrlo poznatog slogana „Imate prijatelje!“. Koncepti ideja koji su usvojeni u saradnji sa timom iz agencije McCann Beograd, uz vrlo jedinstvenu art direkciju NenadaDodića, su na izuzetno dobar način odgovorili na kreativni izazov”, izjavio je Miloš Dukić, rukovodilac Odeljenja za korporativni marketing u kompaniji„Telekom Srbija“ i dodao da„Materijali koji su kreirani dozvolili su nam da se poigramo sa iskonskim emocijama svih stakeholdera samog brenda, kao i da još jednom podsetimo naše ciljne javnosti koje su prave vrednosti prijateljstva.”

Autor ideje i ručno urađenih figura od plastelina, Nenad Dodić, Art Director u agenciji „McCann Beograd“, rekao je da je ideja bilа da se vizualima prikaže kalendarska godina kroz četiri vizuala koja predstavljaju prijatelje i porodicu u karakterističnim sezonskim scenama idodao da su „Karakteri u ilustracijama ručno pravljeni od plastelina što im je dalo dodatnu dozu ljupkosti i tople emocije koje bude sećanje na crtane filmove iz detinjstva.”

previcno crtanje dizajn Jedinstven mts stationary sa figurama od plastelina I Jedinstven mts stationary sa figurama od plastelina II Jedinstven mts stationary sa figurama od plastelina III Jedinstven mts stationary sa figurama od plastelina IV Jedinstven mts stationary sa figurama od plastelina V Jedinstven mts stationary sa figurama od plastelina VI Jedinstven mts stationary sa figurama od plastelina VII

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.