Istraživanje „Istine o novoj srpskoj mami“

0
1385

 „McCann Truth Central Beograd“ ekspertski centar danas sa početkom u 18 časova organizuje panel diskusiju povodom predstavljanja rezultata istraživanja „Istine o novoj srpskoj mami“, gde će predstavnici medija i zvanice iz javnog i kulturnog života imati priliku da saznaju kako zaista razmišlja današnja mama, kako usklađuje brojne obaveze, vaspitava decu, kome veruje, od koga uči veštinu materinstva, šta za nju predstavlja tehnologija i još mnogo toga.

Na panel diskusiji učestvovaće mame Ana Sofrenović, glumica, Suzana Trninić, autorka i voditeljka emisije “Kažiprst” na TV B92, Ljubinka Zarubica, direktorka Funkcije za marketing i razvoj za privatne korisnike u kompaniji “Telekom Srbija”, Tijana Vraneš, psiholog psihoterapeut, Maja Lalić, arhitekta i osnivač organizacije „Mikser”, Katarina Pribićević, direktorka strateškog planiranja u agenciji “McCann Beograd” i jedan tata, Andrija Gerić, trofejni odbojkaš i bivši reprezentativac.

 “McCann Truth Central Beograd” je ekspertski centar u okviru kreativne agencije “McCann Beograd” zadužen za otkrivanje i identifikovanje još neotkrivenih istina o pojavama u našem okruženju. Nastao je iz potrebe da se spoznaju lokalno relevantne istine koje će nam pomoći da bolje razumemo svet potrošača u regionalnom i globalnom kontekstu, obezbeđujući dodatnu vrednost McCann pristupu u građenju i negovanju brendova i njihove komunikacije. „McCann Truth Central Beograd” deo je globalne „McCann Truth Central“ mreže koja poseduje 168 centara u preko sto zemalja širom sveta.

Panel diskusiju možete pratiti putem live stream-a na adresi:

http://www.maksnet.tv/mccann1

Istraživanje„Istine o novoj srpskoj mami“, Google Istraživanje„Istine o novoj srpskoj mami“, igračke Istraživanje„Istine o novoj srpskoj mami“, sijalice Istraživanje„Istine o novoj srpskoj mami“, sudovi Istraživanje„Istine o novoj srpskoj mami“, supa

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.