House Of Beer – Nova Carlsberg mobilna aplikacija

0
1316
house of beer
house of beer

Kakva je veza između premijum piva i mobilnih telefona?

Kompanija Carlsberg Srbija lansirala je mobilnu aplikaciju koja ljubitelje kvalitetnih piva spaja sa njihovim omiljenim brendovima.

 

Ova besplatna aplikacija za mobilne telefone omogućava svim ljubiteljima piva Budweiser, Guinness, Corona, Kronenbourg, Erdinger i Grimbergen da saznaju više o ovim brendovima, da lociraju najbliži lokal u kome se služi njihovo omiljeno pivo, kao i da o tome obaveste svoje društvo. Osim toga, putem aplikacije House Of Beer, korisnici mogu da otkriju nove ekskluzivne lokale, galerije fotografija, ponude i programe lokala, kao i specijalne promocije i događaje koje Carlsberg Srbija organizuje u mreži House Of Beer.

house of beer2Aplikacija ima sledeće funkcije:

  • 1.Informacije o pivima House of Beer
  • 2.Informacije o lokalima u mreži House of Beer
  • 3.Informaciju o najbližemlokalu House of Beer
  • 4.Najave događaja i promocija u mreži House of Beer

 

Aplikacija će biti lansirana na ovogodišnjem Exitu, kao i u nizu gradova u Srbiji, gde korisnike koji instaliraju aplikaciju očekuju pokloni i iznenađenja.

House Of Beer je prva i jedina mobilna aplikacija ove vrste u regionu i trenutno je dostupna za Android telephone, a uskoro će biti lansirana i za iOS. Dizajnirana je u saradnji sa ozbiljnim poznavaocima i ljubiteljima premijum piva i po njihovom ukusu.

Aplikacija House Of Beer je i mreža pažljivo odabranih lokala u Srbiji sa vrhunskim ambijentom i uslugom, koji nude ekskluzivna piva Carlsberg Grupe: Budweiser, Guinness, Corona, 1664, Erdinger i Grimbergen. Sve lokale, kao i vaše omiljeno pivo, možete pronaći brzo i lako uz aplikaciju House Of Beer.

House Of Beer je jedinstveni koncept kompanije Carlsberg Srbija, zamišljen kao zajednica ljubitelja i poznavalaca piva, koja je pod svojim okriljem okupila neke od najprestižnijih pivskih brendova na svetu: Guinness, Budweiser, Guinness, Corona, 1664, Erdinger  iGrimbergen.

Ukupna ocena 4.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.