Head&shoulders :Savršena hidratacija za lepu i sjajnu kosu i zdravo teme

0
1650
head&shoulders Marija Kilibarda

 Tri koraka koja će učiniti da vaša kosa i teme budu potpuno negovani uz novu

Moisturising Scalp Care kolekciju iz head&shoulders-a

 ‘Hidratacija je sve’, tvrdi head&shoulders, lansiranjem nove intenzivne maske formulisane tako da učini Vašu kosu savršeno hidriranom, od temena do krajeva.

Čuvena voditeljka Marija Kilibarda, dama koja je poznata po svojoj lepoj kosi, i poznati frizer slavnih ličnosti Milan Sarić, predstavili su novinarima i gostima novu kolekciju proizvoda za negu kose u restoranu Žabar.

Marija Kilibarda otkrila je svoje trikove za svakodnevno održavanje kose:  “Suva kosa mi je do nedavno predstavljala problem, budući da se kao javna ličnost često podvrgavam različitim i agresivnim tretmanima kose. Zahvaljujući head&shoulders kolekciji hidrirajućih proizvoda, posebno kreiranih kako bi zadovoljili potrebe kože temena i kose, koji su jako često suvi, moja kosa je lepa i izgleda zaista zdravo.”

Naš  čuveni frizer Milan Sarić istakao je koliko je važno da teme glave bude u savršenom stanju, i da kosa uvek treba da izgleda dovoljno hidrirano i mekano, kao i da bude laka za održavanje. Milan je demonstrirao i nekoliko modernih frizura koje se vrlo lako prave, u samo tri koraka.

Učeći podjednako iz oblasti nege kose i kože, naučnici iz head&shoulders-a su uspeli da stvore novu liniju proizvoda koji održavaju optimalan nivo vlažnosti kose i temena u samo 3 jednostavna koraka. Kako su  to nazvali? – head&shoulders Moisturising Scalp Care Collection.

Nova maska za negu temena posebno je kreirana da daje odlične rezultate zajedno sa šamponom i balzamom iz iste kolekcije – od temena, koje je osnova lepe kose, pa sve do krajeva. Luksuzno nahranjena kosa i teme izbalansirane vlažnosti sada su vam dostupni kroz naučno unapređenu liniju proizvoda iz head&shoulders-a – svetski priznatog brenda za šampone.

Lepa kosa dolazi iz zdravog temena,” kaže čuveni stilista za poznate Peter Lux.  “Nova hidrirajuća kolekcija Moisturising Scalp Care iz head&shouldersa pomaže i kosi i temenu da održe prirodan nivo vlažnosti, čineći kosu maksimalno lakom za održavanje.”

Korišćenjem nove kolekcije Moisturising Scalp Care od tri koraka, možete biti sigurni da će vaša kosa i teme postići dovoljnu hidriranost i biti u sjajnom stanju.

Savršena hidratacija u tri laka koraka

Saveti čuvenog stiliste poznatih ličnosti Petera Luxa:

1.      Operite vašu kosu head&shoulders Moisturising Scalp Care šamponom: napravite penu vrhovima prstiju kako biste nežno isprali nečistoću iz vaše kose i temena. Lako se ispira, a pomoću akticinka koji sadrži, uklanja perut i obnavlja vlažnost temena.

2.      Nahranite je head&shoulders Moisturising Scalp Care balzamom:  nanesite balsam od temena do krajeva pre nego što ga dobro isperete. Balzam takođe sadrži akticink koji u ovom koraku pomaže pri zaštiti od peruti koju je šampon već uklonio. Nakon upotrebe balzama vaša kosa će duže ostati hidrirana, meka na dodir i laka za nameštanje.

3.      Osnažite je novom head&shoulders Moisturising Scalp Care maskom:  nanesite intenzivno bogatu formulu na teme i dozvolite ovom novom luksuznom generatoru vlažnosti da dopre do samog korena vaše kose, dok usput pomaže temenu da održi prirodan nivo vlažnosti. Posebno kreiran da se ispira, ovaj jedinstveni tretman za teme ostavlja kosu neodoljivo glatkom, lakom za nameštanje i punom života.

Oslobodite pun potencijal ove maske utrljavajući je nežnom dvominutnom masažom temena koja će aktivirati čitav spektar sastojaka i obezbediti vam vaše sopstveno vreme za potpuno uživanje i opuštanje uz njen istančan miris. Prenesite je kroz celu kosu pre nego što je dobro isperete.  (koristite je dva puta nedeljno za optimalan efekat)

Savršena hidratacija = Poslušna kosa

Već nakon prve upotrebe, head&shoulders Moisturising Scalp Care kolekcija od tri pažljivo kreirana proizvoda počinje da štiti vašu kosu od sušenja i oštećenja. Uz pomoć napredne strukture za negu kose, ova tri proizvoda štite kosu od gubitka hidratacije pomoću svojih pažljivo odabranih aktivnih sastojaka i pomažu održavanju pravog nivoa vlažnosti, što kosu čini lakom za oblikovanje.

NEW MOISTURISING SCALP CARE KOLEKCIJA:

  • head & shoulders Moisturising Scalp Care Šampon
  • head & shoulders Moisturising Scalp Care Balzam
  • head & shoulders Moisturising Scalp Care Maska

Ukupna ocena 4.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.