Fokusiraj se na Marketing Focus 2013

0
1197

 

 Internet marketing je poslednjih godina doživeo ekspanziju i potrebe za takvim načinom oglašavanja i promocijom su jasno vidljive u našem okruženju. Studentska organizacija AIESEC prati aktuelnosti i studentima želi da pruži priliku da steknu znanje i iskustvo iz ove oblasti na već tradicionalnoj konferenciji Marketing Focus.

 Ove godine fokus će upravo biti na internet marketingu i studenti će moći da čuju veoma zanimljiva predavanja od predavača poput Ivana Ćosića, Aleksandra Petkovića, Ivana Zeljkovića, Slavimira Stojanovića, Ivana Minića i drugih. Pored njih na konferenciji će učestvovati predstavnici kompanije IDEA kao i istraživačke agencije GfK. Sva predavanja će se zaokružiti radionicama sa predavačima i studentima.

Konferencija će se održati 8. i 9. aprila u prostoru KC Grad dok su prijave otvorene do 5. aprila. Pozivamo sve studente da ne propuste priliku kakva im se nudi jer će imati mogućnost da se na jednom mestu upoznaju sa svim aktuelnostima iz sveta internet marketinga i da sa eminentnim stručnjacima iz ove oblasti razmene iskustva.

 Prijavu za učešće na konferenciji, kao i ostale informacije o projektu možete naći na sledećem sajtu: www.aiesec.org.rs/marketing-focus

 

 AIESEC je šansa koju mladi ljudi širom sveta mogu pružiti sebi samima. Najveća svetska organizacija vođena od strane studenata postoji u 115 zemalja, i svojim razmenama, projektima, praksama i konferencijama omogućava studentima širom sveta da razviju svoje potencijale i liderske sposobnosti. Pored ličnog razvoja mladih, AIESEC se bavi podizanjem svesti o aktuelnim društvenim problemima, neguje poseban duh i kulturu, i vrši pozitivan uticaj na društvo.

 

 

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.