DDB najkreativniji na svetu – AME nagrade 2013

0
1256

Beograd, april 2013 – Globalna mreža DDB trijumfovala je na ovogodišnjoj Međunarodnoj dodeli AME nagrada za izuzetan doprinos u oblasti adevrtajzinga i marketinga, kao i inovativnih rešenja za izazovne marketinške zadatke (World’s Best Advertising and Marketing Effectiveness™), kao agencija koja je osvojila najveći broj priznanja.

Svetska agencija DDB, ogranak Omnicom Grupe (NYSE), nagrađena je ukupno sa 19 priznanja, uključujući i glavnu nagradu Grand AME, pored dve Platinum nagrade, šest zlatnih, sedam srebrnih i tri bronzane, za integrisane, interaktivne i online kampanje, kao i nagrade za društveni doprinos, lansiranje novog proizvoda i odnose s javnošću, za svoje klijente Volkswagen, McDonald’s, Clorox, Best Buy  i Kanadsku turističku komisiju.

Agencija Communis, jedna od vodećih marketinških agencija u Srbiji i regionu, od 2010. godine član je DDB-a, vodeće mreže u oblasti komunikacija u svetu, i posluje kao njen strateški partner na ovim prostorima.

„Da bi neka agencija postala član globalne mreže kakva je DDB, potreban je kvalitet, znanje i iskustvo. Kada ste deo mreže, morate poštovati standarde koji su definisani na svetskom nivou. Zahvaljujući razmeni iskustava sa DDB-jem, upoznati smo sa aktuelnim trendovima, što je odlično jer smo u prilici da i našim klijentima ponudimo svetski know-how, koji u kombinaciji sa domaćom kreativnošću i upornošću, provereno daje odlične rezultate“, izjavio je Ivan Stanković, predsednik marketinške agencije Communis, povodom svetskog trijumfa DDB mreže.

 

 

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.