Digital Day 2024: Marketing u doba veštačke inteligencije

0
40
digital-day-24

U vremenu kada se veštačka inteligencija probija u sve pore života, nije zaobišla ni marketinga. Digital Day 2024, koji će se 21. maja održati u Domu omladine Beograda, stavlja fokus na ovu aktuelnu temu i nudi jedinstvenu platformu za razmenu ideja i iskustava o tome kako AI transformiše svet oglašavanja.

Očekujte da ćete saznati:

  • Kako AI pomaže u preciznijem targetiranju oglasa i izradi personalizovanijih sadržaja?
  • Kako AI postaje alat za kreativniji i efikasniji marketing?
  • Kako AI optimizuje korišćenje podataka i poboljšava korisničko iskustvo?
  • Kako AI gradi smislenije veze između brendova i potrošača?

Ali Digital Day nije samo teorija, ovo je prilika da se susretnete sa smelim profesionalcima koji AI već koriste u svakodnevnom radu, da razmenite iskustva, saznate o konkretnim rešenjima i dobijte inspiraciju za sopstvene projekte. Ovogodišnji Digital Day okuplja vodeće zvezde regiona i sveta kada je u pitanju marketing i veštačka inteligencija! Spremite se da čujete najnovija saznanja, očekivane trendove u budučnosti i savete od renomiranih ličnosti kao što su Piotr Bombol, suosnivač Adaily, Karolina Galácz, izvršna kreativna direktorica VML Budapest, Dragan Petrić, istaknuti ekspert za tehnologiju, i Danijel Brakus, suosnivač HumanCode AI. To je samo deo impresivnog niza govornika koji će deliti svoje znanje i iskustvo na konferenciji.

U fokusu će biti i razbijanje mitova o AI-ju. Digital Day želi da se otkloni strah od nepoznatog i da se naglasi da AI nije tu da zameni ljude, već da postane naš moćni partner u kreiranju boljih marketinških kampanja.

Ovo je poziv svima koji žele da budu deo ove uzbudljive transformacije. Agencije, mediji, brendovi, tehnološke firme, kao i svi pojedinci zainteresovani za ove teme – dobrodošli ste da se pridružite ovoj jedinstvenoj manifestaciji i zajedno oblikujete budućnost marketinga.

Naša ekipa će vrlo ažurno pratiti dešavanja sa same konferencije i detaljno izveštavati o svemu, zato nas pratite ovde i na Instagramu.

Korisni linkovi:
https://digitalday.rs/

Digital Day 2024 – Ne propustite ovu priliku da budete deo budućnosti!

Tekst pripremio: Ognjen Živanović

Ukupna ocena 4.50 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.