Chivas – 12 stolica

0
1426

Koliko često probaš nove stvari? Razmišljaš li “out of the box?” Gde nalaziš inspiraciju? Misliš li da je marketing postao suviše dosadan? Imaš li predlog kako da postane drugačiji? Ubeđen si da baš ti znaš koje su promene potrebne u svetu advertajzinga? Hajde da pričamo o tome! Na Chivas debati “12 stolica” – jedna može biti tvoja!

Viral koji najavljuje debatu možete pogledati i preuzeti putem linka:
http://www.youtube.com/watch?v=kOBR8im6QwU&feature=youtu.be

„12 stolica” je regionalna aktivaciona platforma koju je pokrenuo Chivas, a koja ima za cilj da okupi stručnjake iz određene oblasti koji bi zajedno sa najperspektivnijim studentima diskutovali o najvažnijim temama iz njihove profesije.

Prva debata u Srbiji biće organizovana na temu marketinga i komunikacija i održaće se u ponedeljak 17. novembra u 17.30h u prostorijama kompanije Pernod Ricard, Bulevar oslobođenja 211.

Sa studentima će o najinteresantnijim temama diskutovati eminentni stručnjaci:

Slavimir Stojanović, dizajner; Sreten Radović, advertajzing direktor u kompaniji Ringier Axel Springer;  Aleksandar Radoš, direktor marketinga televizije Prva; Jelena Šarenac, direktor korporativnih komunikacija kompanije Henkel; Ana Petonjić, marketing

lider kompanije IBM i Nataša Kažić, direktor produkt marketinga kompanije VIP.
Platforma nosi naziv „Chivas 12 stolica“ jer u njoj, pored 6 stručnjaka, učestvuju i 6 najtalentovanijih studenata koji će biti izabrani na osnovu najzanimljivijeg pitanja iz oblasti marketinga koje postave na Chivas Regal Srbija facebook stranici. Biće kontaktirani svi koji prođu užu selekciju od strane komisije.
 
Moderator na debati biće naša poznata voditeljka i novinarka Olivera Kovačević, koja će se truditi da od svih sagovornika dobije najadekvatnije i najsmelije odgovore.

Nakon debate, svi učesnici dobiće sertifikate i potpisaće manifest sa zaključima koje su doneli, a koji će predstavljati temelj za dalji i bolji razvoj njihove profesije u Srbiji.

  

Prijavi se na Chivas Regal Srbija facebook stranici, postavi pravo pitanje i rezerviši svoje mesto! 

O Chivas brendu

Chivas je blend više različitih škotskih malt viskija i viskija od žitarica, koji odležavaju najmanje 12 godina. Ovaj bogat, pitak blend proizvod je jedinstvene lokacije, ponosne loze proizvođača viskija, i više od dva veka tradicije. Chivas blend, vrhunskog kvaliteta, poznat je kao  brend koji je kreirao kategoriju luksuznog viskija .

O kompaniji Pernod Ricard Srbija

Pernod Ricard Srbija, kompanija-ćerka svetskog ko-lidera u industriji vina i žestokih pića, je vodeći igrač u prodaji i distribuciji uvoznih žestokih alkoholnih pića na tržištu Srbije. Njen portfolio proizvoda obuhvata neke od najprestižnijih brendova kao što su: Absolut votka, Ballantine’s, Chivas Regal i Royal Salute brendovi škotskih viskija, The Glenlivet malt viski, Jameson irski viski, Martell cognac, Havana Club i Malibu rumovi, Beefeater gin, Olmeca tekila, Kahlúa liker, Pernod i Ricard pastis, Mumm i Perrier-Jouët brendovi šampanjca, kao i Jacob’s Creek, Campo Viejo i Graffigna vina. Pernod Ricard Srbija promoviše odgovornu konzumaciju svojih proizvoda.

 

O kompaniji Pernod Ricard

 

Pernod Ricard je svetski ko-lider na tržištu vina i žestokih alkoholnih pića sa ostvarenom prodajom od 8,6 milijardi eura u 2012/13. Osnovana 1975. godine spajanjem kompanija Ricard i Pernod, Grupa ostvaruje stalan razvoj na osnovu organskog rasta i akvizicija: Seagram (2001), Allied Domecq (2005) i Vin&Sprit (2008). Kompanija Pernod Ricard poseduje jedan od najprestižnijih portfolija brendova u ovom sektoru: Absolut Vodka, Ricard pastis, Ballantine’s, Chivas Regal, Royal Salute i The Glenlivet brendovi škotskih viskija, Jameson irski viski, Martell konjak, Havana Club I Malibu rumovi, Beefeater džin, Kahlúa liker, Mumm i Perrier-Jouët brendovi šampanjca kao i Jacob’s Creek, Brancott Estate, Campo Viejo i Graffigna vina. Kompanija Pernod Ricard zapošljava oko 18.000 ljudi i posluje kao decentralizovana organizacija sa 6 brend kompanija i 80 tržišnih kompanija osnovanim na ključnim tržištima. Kompanija Pernod Ricard se izuzetno zalaže za politiku održivog razvoja i podstiče odgovornu konzumaciju alkohola. Njihova strategija i ambicija zasnivaju se na tri ključne vrednosti koje su vodile tržišnu ekspanziju: preduzetnički duh, uzajamno poverenje i snažan osećaj etike. Kompanija Pernod Ricard je na listi Njujorške berze Euronext exchange (Ticker: RI; ISIN code: FR0000120693) i član je CAC 40 indeksa.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.