Agencija“McCann Beograd”domaćin sastanka kreativnih direktora agencijske mreže „McCann“

0
1128
Parobrodiranje Kreativnost
Parobrodiranje Kreativnost

U Beogradu će 16. i 17. aprila biti održan godišnji sastanak kreativnih direktora agencijske mreže „McCann“ koji će okupiti predstavnike agencije iz nekoliko zemalja, od Skandinavije, preko istočne i centralne Evrope, do Balkana i jugoistočne Evrope. Ovaj skup po prvi put se održava u Beogradu, što je još jedna potvrda razvoja kreativne industrije u Srbiji i vodeće pozicije agencije „McCann Beograd“ u regionu jugoistočne Evrope.

Na sastanku će kreativni direktori agencijske mreže „McCann“ razgovarati o razvoju i trendovima u kreativnoj industriju, razmeni i evaluaciji kreativnih ideja, projekata i festivalskih radova različitih agencija „McCann“ mreže.

Tokom sastanka kreativnih direktora, u okviru projekta „McCann Parobrodiranje“ u sredu, 16.aprila, sa početkom u 19 časova u Ustanovi kulture „Parobrod“ biće održana panel diskusija pod nazivom „Kreativnost u borbi protiv krize“. Na panel diskusiji će učestvovati kreativni direktori agencijske mreže „McCann“ iz centralne i istočne Evrope: Adrian Botan  iCatalinDobre (McCann Bucharest), Gabor Havasi  (McCann Budapest), JacekSzulecki  (McCann Warsaw) i Vladimir Cosić (McCann Beograd).  Učesnici panela će razgovarati o tome da li ekonomska kriza predstavlja izazov za kreativnost, da li je završeno „zlatno doba advertajzinga“, da li su, uslovno rečeno manja tržišta, postala izvorište kreativnosti itd. Ulaz je slobodan.

Ukupna ocena 4.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.