Projekat: Očna bolnica Profesional – izrada internet portala

0
969

Želeli smo da napravimo internet prezentaciju( http://www.bolnicaprofesional.rs ) koja bi bolnici Profesional atraktivnim dizajnom i transparentnošću informacija obezbedila prepoznatljivost i bolji imidž, i potencijalnim pacijentima ulila poverenje da se baš njima obrate za pomoć.

Napravili smo prezentaciju koja je u potpunosti zadovoljila zahteve klijenta, ali sto je najbitnije i krajnjih korisnika, o čemu svedoči višestruko veći broj poseta sajtu i samim tim bolje poslovanje bolnice Profesional.

1. Zadaci:

Bili smo suočeni sa velikom izazovom. Trebalo je digitalno prisustvo bolnice Profesional podići na nivo na kojem se njihova organizacija i kvalitet usluga nalaze već godinama unazad.

Ovakav projekat zahtevao je raščlanjivanje problema kvaliteta internet prisustva na sastavne elemente i rešavanje svakog od njih. Zatekli smo sledeće stanje:

  • Neadekvatan dizajn prezentacije
  • Nerazvijen sistem za upravljanje sadržajem sajta (CMS)
  • Loša optimizacija internet pretraživača
  • Potpuno odsustvo sa socijalnih mreža
  • Izostanak promotivnih aktivnosti na internetu

2. Rešenje:

Naša ideja je bila da sveobuhvatnim pristupom rešimo sve gore navedene probleme a da rešenja i aktivnosti pravilno organizujemo tako da daju jednu skladnu celinu u čijem središtu će se nalaziti web sajt. To smo postigli sledećim akcijama:

  • Napravili smo internet prezentaciju koji je što se tiče dizajna u skladu sa najnovijim trendovima, a maksimalno je funkcionalna.
         
  • Razvili smo sistem za upravljanje sadržajem (CMS) koji sadrži paket za optimizaciju pretraživača i koji omogućava najširu dostupnost sajta na internetu.
  • Napravili smo aplikaciju koja automatizuje prikazivanje informacija na socijalnim mrežama (facebook i twitter).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • U skladu sa vizijom projekta lansirali smo i online promotivnu kampanju koja je imala za cilj da poveća impakt samog online prisustva kako bolnice tako  i njenih usluga. Ovo je bila i teaser kampanja kako bi oslušnuli feedback potencijalnih konzumenata usluga bolnice. Kampanja se pokazala veoma uspešnom i u relativno kratkom periodu dovela do značajnog povećanja broja poseta sajtu.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Pogledajte:

http://www.haloagency.net/radovi/vidi/bolnicaprofesional

 

HALO Creative Agency

Facebook: http://www.facebook.com/haloagency.net

Twitter: haloagency (https://twitter.com/#!/haloagency

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/halo-creative-agency

www.haloagency.net  

Godina: 2011

 

 

 

 

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.