Postmates: Ulazak u Njujork na velika vrata

0
1921
Postmates OOH ad

Zašto komplikovano, kada može jednostavno? Usled velikog uticaja informacionih tehnologija, privikli smo se na relativno laku dostupnost mnoštva naših želja. Volimo komfor, da nam je sve nadohvat ruke i da ne trošimo dragoceno vreme obavljajući uobičajene dnevne aktivnosti.

Kompanija Postmates prepoznala je priliku, ne samo da zadovolji potrebu, već da transformiše način na koji kupovina i transport dobara funkcionišu u gradovima. Grad Njujork je za njih i dalje novo tržište, a Njujorčani ciljna grupa koju žele da zadive. Sa namerom da podignu svest o svom brendu, u saradnji sa agencijom 180LA, predstavili su minimalističku OOH kampanju koja prati markantan slogan “We Get It”.

Postmates Hrana

Čuveni servis za dostavu nastoji da bude prepoznat, ali i korišćen od strane stanovnika Njujorka. Kako bi ideju sproveli u delo, ostvarili su saradnju sa 6 kompanija – CHLOE., Halal Guys, Milk Bar, Shake Shack, Tacombi i The Meatball Shop. Kreirali su sadržaj koji je prilagođen svakoj od njih. Kao dodatni podstrek, obezbedili su potrošačima besplatnu dostavu proizvoda partnerskih restorana tokom prvih šest nedelja trajanja kampanje.

Postmates Meatballs

Predstavljeni vizuali su jednostavni i jasni. Na jednobojnim pozadinama, duhovito su predočeni tzv. problemi Njujorčana. Koristeći zanimljive primere, svojoj ciljnoj grupi stavljaju do znanja da im stoje na raspolaganju.

Postmates Torta

Tužni ste jer punite trideset godina i želite tortu samo za sebe? Postmates vas razume.

Postmates Vino

Ili na primer, želite flašu vina u 4 sata ujutru? Postmates vas razume i ne osuđuje.

Postmates

Kompanija, od kada postoji, koristi instrumente digitalnog advertajzinga. Međutim, uvideli su da je potrebno podići svest o brendu među potrošačima. Stoga su se opredelili za jednostavnu i upečatljivu OOH kampanju, koja ne može ostati neprimećena.

Klijent: Postmates

Agencija: 180LA

Godina: 2018

Tekst pisala: Tamara Stanković

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.