Grifon media

0
1862

Web sajt: www.grifonmedia.rsAdresa:Konstantina filozofa br.8/3Telefon: 011/3982-104 Mobilni telefon:E-mail: office@grifonmedia.rs


O Agenciji:

»Grifon media« uvodi novi vid u tradicionalnu američku tradiciju spoljnjeg oglašavanja, koja objedinjuje  know-how i iskustva vodećih svetskih kompanija. Kako bi se što bolje uvažile specifičnosti kulturnog, istorijskog, sociološkog  i urbanstičkog prostora, korišćena su iskustva, rezultati istraživanja, kao i saznanja Američke asocijacije spoljnog oglašavanja (OAAA) sa sedištem u Vašingtonu.

»Grifon media« radi već 5 godina na realiziciji progama »Mega medij«. Do sada su realizovali oko 30 Megabordova, reklama velikih površina širom Beograda, kao i najveću reklamu u Jugoistočnoj Evropi od 7 500 m² na hotelu »Jugoslavija« , a cilj im je da pokriju sve veće gradove u Republici Srbiji.


Prednost megaborda jeste dominacija nad odredjenim prostorom kao i multiplay primena tj. jednom odstampano platno se moze premestati sa jedne na drugu lokaciju.


 

 Usluge: “Grifon media” d.o.o. Beograd   nudi usluge u tri osnovne oblasti: Iznajmljivanje reklamnih povrsina, priprema za stampu i stampa kao i montaza reklamnih poruka.

Da bi uspelo da ostane uvek u vrhu iz ove oblasti preduzece “Grifon media” d.o.o. Beograd   svakodnevno se informise i prati svetske trendove u domenu spoljnog oglasavanja i kako bi i dalje nudili vrhunski kvalitet kontinuirano se vrsi kontrola ispravnosti kako reklamnih panoa tako i samih reklamnih poruka.

Grifon media smatra da njihove glavne konkurentske prednosti ukljucuju nove tipove bilborda na benzinskim stanicama Luk Oil-a mreza od 2500 lica , zatim indoor  advertisement  u shopping moll-u Delta City  i povrsine velikih kvadratura, profesionalno odrzavane megabordove sa profesionalno obucenom ekipom ljudi raspolozivoj 24 casa za bilo koju intervenciju, 24 casa dostupni  su svojim klijentima preko info sluzbe za bilo koju informaciju o raspolozivosti slobodnih povrsina ili nekoj drugoj informaciji koja je bitna  sadasnjem ili buducem klijentu koja ce omoguciti laksi pristup nasoj mrezi .

 


 

Klijenti/Reference: Coca Cola, Mazda, Don Café, Intesa leasing, Efg eurobank, SBB, IMLEK, ADIDAS, NOKIA, hotel Stara planina, RINGIER, CONVERSE …

Mozda ste imali priliku da vidite kampanje za EFG Eurobank,»Hugo Boss« (Radix), MAZDA, »Karan Co«, »Ogilvy & Mather«, »AXE« (Unilever), »Postansku Stedionicu« , Turska,  SMOKI (Soko Stark), »Na dlanu.com« Telekom Srbija, Intesa Leasing, AZZARO, COCA COLA, UNIVERSAL MCCAN … to su neke od nasih akcija.


Projekti: nacionalna bilbord mreza, novi tip samostojecih digitalnih indoor displeja, Delta city


 

Nagrade/Dodeljenja priznanja:


 

Organizaciona struktura: Managing Director: Aleksandar Colic
Executive manager: Jelena Popovic
CFO : Sladjana Radojicic

Ukupna ocena 4.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.