Gatti

0
1558

Web sajt: www.gatti.co.rs | Adresa: Majora Ilića 20 14000 Valjevo, Srbija
Mobilni telefon: +381 63 398 597 | Tel: +381 14 229 532  Fax: +381 14 229 532 E-mail: info@gatti.co.rs


O Agenciji:


“Gatti” je prva privatna agencija za marketing u kolubarskom okrugu. Osnovana je u Valjevu 1995. godine..Pionirska ideja “Gatti” tima, o uvođenju marketinga u svaku firmu, od prvih dana našla je svoje mesto u praksi. U svom portfoliju beleži niz dobrih rezultata u više marketinških oblasti: od istraživanja tržišta do sprovođenja kompletnih propagandnih kampanja.

Usluge:


Istraživanje tržištaŽelite da saznate kakvu konkurenciju imate? Kakvi su vam dobavljači? Ko su vaši najveći potrošači? Šta treba da radite da bi unapredili svoj posao? O čemu treba misliti kada kreirate nov proizvod? Ulažete li dovoljno truda, stručnosti i zalaganja u vaše usluge? Odgovore na ovakva i slična pitanja obezbediće vam zaposleni u agenciji “Gatti”.Propagandne kampanje

Rezultati istraživanja tržišta određuju model propagandne kampanje. Ako uvodite proizvod na tržište ili želite da ga što duže održite, ako želite da tržištu predstavite novu uslugu ili promovišete neku od prednosti vašeg proizvoda ili usluge, “Gatti” tim će za vas osmisliti i realizovati kompletnu propagandnu kampanju.

Mediji i medija planiranje

Televizija, radio, novine, internet i niz drugih elektronskih i štampanih stvari, alati su kojima se “Gatti” koristi u realizaciji propagandnih kampanja. Tu su još i: radijski i TV spotovi, oglasi, obaveštenja, leci, pozivnice, čestitke, prospekti, plakati, profesionalne fotografije, vizit-karte, brendiranje vozila i poslovnih objekata, bilbordi i baneri itd.
Dobri odnosi sa regionalnim štampanim i elektronskim medijima kao i sa više štamparija lako stvaraju dobre medija planove i uspešnu realizaciju svih promotivnih aktivnosti.

Korporativni identitet

Od opreme i sredstava komunikacije firme sa svojim javnostima do radnih mantila i uniformi, pa preko propisanih pravila ponašanja u firmi i načina dočeka i prijema gostiju i poslovnih partnera, samo su deo delatnosti stvaranja korporativnog identiteta vaše firme.

Identifikacija nove firme

Otvarate novu firmu ili novi maloprodajni objekat i potreban vam je logotip ili zaštitni znak? “Gatti” za vas kompjuterski ili ručno kreira sve, vama neophodne, “grafičke aplikacije”.

Sajmovi, revije, izložbe, prezentacije, degustacije…

Organizujemo sajmove različitih sadržaja… modne i revije frizura, nakita… izložbe poljoprivrednih proizvoda, životinja, domaće radinosti, umetničkih dela… prezentacije novih tehnologija… degustacije novih proizvoda…

Unapređenje prodaje

Povećavajući udeo vašeg proizvoda na tržištu organizujemo razne vrste nagradnih igara, koristimo druga sredstva unapređenja prodaje, direktni marketing, uključujemo vas u sponzorstva, donatorstva i društvene akcije lokalnog i šireg karaktera…

Edukacija

Tim stručnjaka agencije za marketing “Gatti” osmišljava i realizuje razne vrste edukativnih seminara, studija, škola marketinga i propagande i dr.

Promo predmeti

Već 15 godina uspešno snabdevamo naše klijente različitim promo predmetima: od najjednostavnijih hemijskih olovaka, upaljača, rokovnika, do posebno kreiranih predmeta koji se poklanjaju poslovnim partnerima ili kupcima odnosno potrošačima.

Odnosi s javnošću

VIZIT PANO

Izlaganje vizit-karti, koje su dostupne svakom pojedincu, na javnim mestima, ideja je kojom se želi unaprediti komunikacija između firmi i njihove ponude s jedne strane i građana, odnosno potrošača proizvoda ili usluga, s druge strane. (Agencija za marketing “Gatti” je vlasnik prava i ideje o ovakvom načinu komunikacije.)

Projekti:


“Gatti” su zaslužni za :

“Miks 014” osnovan je među prvim privatnim reklamnim listovima u Republici Srbiji. Registrovan je u Ministarstvu informisanja pod brojem 1174 i izlazi jednom mesečno u punom koloru na 4 ili više strana formata B4 u tiražu od 5-15 hiljada primeraka. Besplatno se distribuira na području kolubarskog okruga – u Valjevu, Ubu, Lajkovcu, Ljigu, Mionici i Osečini.

 

Osnovni cilj programa ekološke edukacije je podizanje nivoa ekološke svesti najmlađih i izgradnja stava koji će biti osnova za ekološki poželjno ponašanje. Agencija za marketing “Gatti” je realizovala projekat “EKO bojenke” koji je 1996. godine podržalo i čije štampanje je odobrilo Ministarstvo zaštite životne sredine. Bojenke su dobile dozvolu za korišćenje znaka zaštite životne sredine – stilizovanog lista deteline sa četiri lista i preporuku za korišćenje u dečjim predškolskim ustanovama. Ilustracije je uradio poznati srpski karikaturista i strip autor Brana Nikolić-Braneli, a recenziju za bojenke dala je ekspertska grupa za edukaciju pri Ministarstvu za zaštitu životne sredine iz Beograda. Namenjene su prevashodno deci predškolskog i početnih razreda osnovnoškolskog uzrasta, a najčešće ih koriste dečja obdaništa i učitelji razredne nastave. O kvalitetu i značaju ovih bojenki najbolje govori kritika tadašnjeg predsednika Ekološkog društva “Gradac” iz Valjeva, Božina Janevskog.

 

  • prvu “Letnju basket ligu Sodex 2000”
  • prve panoe sa reklamnim vizit-kartama
  • prvi sajam privrede kolubarskog okruga “SPREG 2004”
  • prvi sajam privrede mačvanskog okruga “PRIMA 2005”

Klijenti/reference:


VALJEVO

ABC Test, Bosis, Elbi, Valjevska Pivara, Krušik Holding, Krušik Akumulatori, Vujić Gradnja, Vujić Voda, Zdravstveni Centar Valjevo, Dunav Osiguranje GF Valjevo, Gate, Lutra Group, Europrom, Malina Impex, Gradac, Eko AFima Mionica, Benefit Osečina, Krušik Plastika Osečina, Lepo Polje Ljig, Upit-OJ Ub

MAČVANSKI REGION:

ŠABAC:

Farmakom MB, Triplex-Yu Lift, Mario Galvano, Vukochem, Alfa Commerce, AC Japanac, Tim Electronic, DDOR Novi Sad GF Sremska Mitrovica-Šabac, Fenster As, Rasadnik Topalović, Rolospas, Galeb Group, Automaterijal, Braća Ilići

LOZNICA:

MN, Omega Profeks, Panteon, Ivan-Prom

Nagrade/Dodeljenja priznanja:


Organizaciona struktura:


Vlasnik,Creative Director: Aleksandar Grujić               
Graphic Design:
CMS Programing:
Web & Flash Design:
Audio Production:
 Software:
Outdoor Media:

 

Pripremila: Suzana Milić

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.