Etar

0
682

Web sajt: www.etar.rs | Adresa: Đurićeva 2,11000 Beograd, Srbija | Telefon: +381 11 2404049 |  Fax: +381 11 2421 830 |  Mob: +381 63 24 77 15 | E-mail:


O Agenciji:


Etar je agencija za radio i televizijske delatnosti koja se bavi dizajnom zvuka u radijskim i televizijskim formama kao što su reklame, džinglovi, špice, promotivni video spotovi, dokumentarni i igrani filmovi, kao i televizijske serije. Detaljan biznis model baziran je na: Snimanju vokala, Komponovanju muzike, Editovanju, Produkciji, Postprodukciji i Masteringu. U okviru dizajna zvuka kao osnovne delatnosti, agencija se bavi i proizvodnjom i distribucijom radio programa i reklamnih spotova za područje Republike Srbije kroz mrežu nacionalnih, regionalnih i lokalnih emitera. U sklopu agencije ETAR nalazi se i privatna mreža radio stanica u Srbiji sa kojma agencija sarađuje, a koje distribuiranju programe, agencije i reklame.

Usluge:


1. Agencija nudi u potpunosti spremne programe za radio stanice.

Turistička razglednica

Tehnoskop

Poslovni Vodič

2. Reklame

3. Komponovanje muzike

Projekti:


Emisije: RUBY’S VITAL GROOVES, FASCIN, DOBAR DAN IT, TIKER VESTI.

Agencija je projektovala veliki broj džinglova za emisije , kao i džinglove za “ROADSTAR” nacionalni radio u Srbiji.

Klijenti/reference:

The CocaCola Company, UNITED COLORS OF BENETTON, GUCCI, Columbia Pictures, Ariel, TOYOTA, Reckitt Benckiser, Nestle, OPEL, Signal, West, DHL, LUCKY STRIKE, NIKE, 063fm, Saponia Osijek, C-market, Otpor, Lorenz, nee MILANO, EUnet, Colgate, ROADSTARRadio…

Nagrade/Dodeljenja priznanja:


Na ovogodišnjem festivalu u New Yorku, jednom od najvećih internacionalnih festivala za radio i TV programe pod nazivom “New York Festivals” u kategoriji “Džinglovi i Špice”, Rade Santrač direktor agencije Etar je osvojio nagradu za najbolji dizajn zvuka na svetu.

Organizaciona struktura:


Vlasnik i Dizajner zvuka: Rade Santrač
Dizajner zvuka: Marko Pavlović
Dizajner zvuka: Marko Ilić

 

 

Pripremio: Ivan Orestijević

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.