Communis DDB

0
2349

Web adresa: www.communis-ddb.com |Adresa: Bulevar oslobođenja 61, 11000 Beograd, Srbija | Telefon: 011 3636 700 |E-mail: info@communis.rs


O Agenciji:


Agencija Communis osnovana je 2002. godine, nakon transformacije agencije S Team Bates Saatchi & Saatchi. Osnivač i vlasnik agencije je Ivan Stanković, jedan od pionira marketinga na tržištu bivše Jugoslavije.

Communis mreža je danas prisutna u Beogradu, Sarajevu, Skoplju i Sofiji. Od januara 2010. godine Communis je postao deo globalne mreže DDB, jednog od najsnažnijih svetskih networka.

Sve što radimo zasniva se na pažljivom planiranju i hrabrom kreativnom pristupu. Trudimo se da kreiramo “dobru i drugačiju” komunikaciju koja će kroz dobro korišćenje komunikacijskih kanala doprineti najvažnijem segmentu našeg posla: da izabrani potrošač primi pravu poruku i bude inspirisan na akciju.

Sudeći po uspesima brendova naših klijenata i broju osvojenih UEPS nagrada u proteklih nekoliko godina –  verujemo da smo uspešni u kreaciji komunikacija.

Usluge:


Integralne marketing komunikacije: strateško planiranje, brending, oglašavanje, dizajn, PR, BTL, Digitalne komunikacije.

Klijenti/reference:


– Knjaz Miloš (brendovi Aqua Viva, Aqua Viva Junior, AV sportska pića, Knjaz Miloš);

– United Serbian Breweries (Amstel, Heineken, Pils Plus, MB);

– Alpha Bank, Airbus,

– Uniqa osiguranje,

– Državna Lutrija Srbije i mnogi drugi.


Organizaciona struktura:

Više od 60 zaposlenih profesionalaca u oblastima strateškog planiranja, brendinga, dizajna, copywritinga, PR, BTL i Digitala, kao i u odeljenju planiranja i zakupa medijskog prostora.

Ukupna ocena 4.33 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.