Zabavni video o psima i mačkama koji lajkuju, tvituju i šeruju, isto kao i njihovi vlasnici – Marketing agencija Executive Group Srbija

0
1562
petwork executive group
petwork executive group

Šta se dobije kada se ukrste kreativci agencije ExecutiveGroup, društvene mreže,  jedna video kamera i puno ljubavi prema kućnim ljubimcima? Dobije se vrlo zabavni video o šarmantnim psima i mačkama koji lajkuju, tvituju i šeruju, isto kao i njihovi vlasnici!

Zaposleni agencije Executive Group odlučili su da daju sebi malo oduška, pa su pripremili vrlo zabavni video u slavu svojih voljenih kućnih ljubimaca. Budući da više od trećine ljudi u kompaniji ima kućne ljubimce, ne čudi da su došli baš na ovakvu ideju. Inače, ovo nije njihov prvi omaž životinjama na društvenim mrežama – već su ranije otvorili Twitter nalog Paku (@PakoEG), kovrdžavom bišonu koji svakodnevno dolazi „na posao“ sa njima, prisustvuje sastancima i ulepava im vreme provedeno u kancelariji.

Međutim, kao i svi kreativci, ovaj put su otišli korak dalje. Pitali su se kako bi to izgledalo kad bi psi i mačke koristili Facebook, Twitter, Foursquare i druge društvene mreže. I otkrili su neverovatnu činjenicu – psi i mačke to već rade, oni svakodnevnolakuju, šeruju, organizuju događaje i umrežavaju se na razne druge načine.

Na kraju klipa, stiže i duhovito upozorenje: PRIPAZITE, vaš ljubimac vam možda upravo sada krade Wi-Fi ili hakuje profil!

U nastavku pogledajte video.

Marketing agencija: Executive Group

 

Ukupna ocena 4.33 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.