REKLAMONDO 2023 – OD TRENDA DO STRATEGIJE

0
669
Reklamondo 2023

Kako smo u prethodnom tekstu najavili, tradicionalno u maju, održava se Reklamondo – marketing događaj organizovan od strane Lumiere praktikanata, na kom se gledaju najbolje reklame i slušaju iskustva zaposlenih u biznis i marketing svetu. Sa ponosom vas obaveštavamo i pozivmo na ovogodišnji Reklamondo koji će se održati u sredu 31.maja 2023.god od 18h  u amfiteatru A22 Univerziteta Singidunum, na adresi Danijelova 32.

Kako sam naziv – Reklamondo ukazuje, gledaju se najbolje svetske i domaće reklame, a ono što se iz godine u godinu razlikuje jeste tema po kojoj događaj nosi ime. Na osnovu te teme, a između blokova reklama, svake godine predavači koji su mahom iz marketing industrije i preduzetništva, dele svoja profesionalna iskustva shodno tematici događaja.

Slogan Reklamonda 2023 je „OD TRENDA DO STRATEGIJE“ i u skladu sa temom, u sredu ćete imati priliku da čujete kako to brendovi uz pomoć influensera koriste „internet pažnju“ za kreiranje strategija i postizanje poslovnih ciljeva i to od strane 2 predavača, koja će predstaviti istu temu, ali iz 2 različite perspektive.

Ako vas zanima kako funkcioniše „influence“ svet, kako doći do trendinga, šta rade influenseri, šta brendovi očekuju od njih, kako se povezuju… onda je Reklamondo 2023, baš za vas.

Za sve prisutne, ovogodišnji prijatelji događaja –  Ferdinand knedle, Nutrino Lab i Cockta, su pripremili proizvode, kako iz standardne, tako i iz najnovije ponude, kojima ćete moći da se zasladite i osvežite.

Više informacija možete naći na našim društvenim mrežama gde ćemo iz dana u dan objavljivati detaljnije informacije i zanimljivosti koje se tiču Reklamonda 2023. Pratite nas na  Instagramu, Facebooku i TikToku i dođite u sredu da se družimo i saznamo nešto novo.

Vidimo se na Reklamondu!

Ukupna ocena 4.33 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.