Reklamondo 2015

0
1639

Dana 13.05.2015. godine u 18 časova održaće se četvrti po redu Reklamondo na lokaciji Danijelova 32 (Univerzitet Singidunum, amfiteatar 22) u organizaciji Advertising portala “Lumiere.rs”.

Program Reklamonda će obuhvatati dva reklamna bloka koji predstavljaju najzanimljivije reklame iz sveta  kao i dva gostujuća predavanja. Prvi predavač Tatjana Vojtehovski, vlasnica agencije za PR i marketing Wojtehovski Communications i predavač na Insistutu za digitalne komunukacije, će govoriti o metafori kao najkreativnijom metodom komunikacije.

                                                  Tatjana-Vojtehovski

Milan Prodanović, “idea maker” u agenciji IDEA Plus Communications i copywriter sa ogromnim iskustvom, kroz svoje predavanje predstaviće nam temu šta znači biti kreativac u Srbiji u 2015.godini.

                                                  Milan Prodanovic

Reklamondo predstavlja završni projekat studenata koji su pohađali praksu na advertajzing portalu Lumiere.rs, kao i priliku da svim ljubiteljima reklama približe svet kreativnog oglašavanja.

Kroz temu Reklamonda 2015  –“Neke stvari se bolje vide u mraku” – studenti na praksi pokušaće da dočaraju moć kvalitetnih reklama koje poput blistavog svetla odskaču od mračnog i turobnog okruženja. “Birajući samo ona najbolja ostvarenja u predhodnih 12 meseci, želimo da inspirišemo novu generaciju kreativaca.” – studenti.

Lumiere.rs predstavlja advertajzing portal Srbije čiji je cilj da se prikažu kreativni radovi marketinških agencija kako u Srbiju tako I širom sveta. Jedan od osnovnih motiva portala je ljubav prema reklamama i svetu advertajzinga.

Vidimo  se u sredu 13.05.2015. god. u amfiteatru 22.

Ukupna ocena 2.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.