Carnex – I uvek smo zajedno – Nova kampanja agencije McCann Beograd

0
1875
Carnex_I uvek smo zajedno

Nekada smo pod porodicom podrazumevali svoje najbliže srodnike. Današnja porodica je značajno proširena. To nisu samo oni u najbiližem srodstvu, danas su to i prijatelji, kolege, naši kućni ljubimci… Porodica je naša zona konfora, ono što dodaje vrednost i smisao životu, zajedništvu, bliskosti. Porodica je kad nekom dajemo ono što najviše volimo, kad s nekim delimo i radosti i brige, kad nekome poklanjamo naše vreme, naše poglede i dodire. Porodica je kad zajedno maštamo, starimo, pobeđujemo, kisnemo… kad volimo. Porodica je kad smo zajedno i delimo Carnex paštetu.

 Carnex.I uvek smo zajedno slogan je nove kampanje za Carnex paštete, koje su od svog pojavljivanja na tržištu postale sinonim za paštetu, kao i za dobro poznati ukus i neupitan kvalitet. Kampanju za jedan od najpoznatijih i najvoljenijih brendova u Srbiji osmislio je McCann Beograd, predstavljajući Carnex paštete kao jedan od simbola porodične trpeze i razmene ljubavi, poverenja i podrške sa najdražima.

Carnex_I uvek smo zajedno2 “Carnex pašteta ima visoku prepoznatljivost i generacijama je deo porodičnih trpeza. Ovom kampanjom proširili smo vidike i stavili smo je u kontekst moderne porodice, koja je u današnjem smislu svuda gde se osećamo kao kod kuće, među svojima. Uložili smo puno entuzijazma, znanja, iskustva i pre svega kreativnu strast pripremajući potpuno novu komunikacijsku platformu. Kao rezultat, nastao je savremen, atraktivan kreativni izraz u koji smo pretočili identitet i vrednosti Carnex brenda, i što je najvažnije, koji komunicira sa potrošačima. Želeli smo da porukom koju plasiramo podsetimo na emocije koje su pokretači svih nas, a koje u užurbanoj svakodvenici ponekad potiskujemo. Drago nam je da smo, sudeći po reakcijama potrošača i saradnika, u tome uspeli,“ kaže Tijana Katalinić, brend menadžer kompanije Carnex.

 Kampanja je imala odlične reakcije, kao i aktivno učešće velikog broja ljudi u raspravi koja je pokrenuta na društvenim mrežama na temu ŠTA JE ZA VAS PORODICA?

 Tim koji je realizovao kampanju čine: Bojan Babić, Branko Andrejević, Lidija Milovanović, Vladimir Popović, Milica Vojnović, Jana Savić Rastovac, Katarina Pribićević, Marija Stošić i Istok Tornjanski.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.