Vodafone: Neprijatan gost mediteranskog venčanja

0
1329

Poznati glumac Martin Freeman, čuven po ulogama u seriji Sherlock i filmu The Hobbit, igra glavnog lika u novom reklamnom spotu kompanije Vodafone. Uloga neprijatnog gosta na venčanju nije mu pala ni malo teško. Na duhovit, humoristički način prikazana je situacija koja se desila svakome, barem jednom u životu. Dok muzika glasno svira, a vi se još glasnije borite da vas druga osoba čuje, naravno da će u tom momentu da nastupi tišina i svi prisutni će čuti upravo ono što ne biste voleli.

Reklamni spot, koji je snimljen na Majorci, počinje prvim plesom mladenaca dok okupljeni gosti oko njih nasmejano uživaju u tome. Jedna gošća u crvenoj haljini sa osmehom na licu snima ovaj događaj i tada se pojavljuje britanski glumac koji počinje da joj objašnjava kako ne bi trebalo da postavlja video online jer ipak je u romingu i to će mnogo da košta. Pre nego što je uspela bilo šta da odgovori, čuveni glumac nastavlja sa komentarom kako ih je već dolazak na venčanje koštao mnogo. Dok je to izgovarao, muzika je prestala da svira i svi prisutni, zajedno sa mladencima, začuđeno su gledali u njega. Devojka mu na kraju odgovara da za nju to nije problem s obzirom da je njena mreža Vodafone, koja ne naplaćuje usluge u romingu.

Reklamna kampanja, koju je radila agencija Ogilvy & Mather London, ima za cilj da prikaže Vodafone kao kompaniju koja je spremna da olakša svojim korisnicima povezivanje i komunikaciju.

Kako bi efekat kampanje bio bolji, kompanija Vodafone odlučila je da kreira još jedan reklamni spot pod nazivom „The Excuse“ koji je namenjen društvenim mrežama i predstavlja nastavak televizijske reklame.

Agencija: Ogilvy & Mather London

Kompanija: Vodafone

Godina: 2017

Tekst pisala: Aleksandra Marinković

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.