Coca-Cola: Letnje avanture

0
1556

Sunce, more, pesak – sve nas to asocira na leto koje se svaki dan sve više približava. Verovatno se najviše tome raduju tinejdžeri. Dok jedni planiraju svoje prvo putovanje bez roditelja, drugi jedva čekaju najnovije avanture.

Pored sunčanih dana, kompanija Coca-Cola je uvek tu da nas podseti da leto samo što nije stiglo. Agencija Fitzco//McCann kreirala je za ovu kompaniju novi reklamni spot za predstojeće vrele dane. U reklami koja nosi naziv “Break the Ice” glavnu ulogu igraju zaljubljeni tinejdžeri. Na sunčanoj plaži tinejdžeru koji radi za šankom svidela se devojka koja se sprema za surfovanje. Dok zamišljeno gleda u nju, pokušava da skupi hrabrost da joj priđe. Kada je napokon došao taj momenat, uzeo je dve Coca Cola flašice i krenuo samouvereno ka njoj. Međutim, kada je video kako grupa mladića prilazi devojci da se pozdrave, razočarano ostavlja u pesku flašice i vraća se za šank. Iako on to nije znao, devojka je isto tako njega posmatrala. Na kraju spota usledilo je iznenađenje za ovog mladića kada je devojka prišla i naručila dve Coca Cola flašice – jednu za nju, a jednu za njega.

Reklamni spot, koji prati pesma Classic u izvođenju grupe The Knocks, završava se porukom “Share an Ice cold Coke”.

“Share a Coke” je naziv reklamne kampanje u okviru koje je rađen ovaj reklamni spot, a kompanija ovom kampanjom želi da poruči svim ljubiteljima ovog osvežavajućeg pića da je ovo zabavan način da se povežemo sa onima koje volimo i da ostvarimo nova prijateljstva, a znamo da je leto za to idealno. Pre ovog reklamnog spota, kompanija Coca-Cola kreirala je još jednu reklamu u okviru ove kampanje kao najavu za vraćanje flašica sa imenima.

Agencija: Fitzco//McCann

Kompanija: Coca-Cola

Godina: 2017

Tekst pisala: Aleksandra Marinković

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.