Carlsberg: Život na danski način

0
1429

Jedni kažu da je to zemlja bicikala i vetrenjača. Drugi kažu da je to zemlja „nasmejanih siromaha“. Treći kažu da je to zemlja dobrog piva. Jedno je sigurno, a to je da su stanovnici ove zemlje najsrećniji na svetu, što su pokazala istraživanja. U pitanju je Danska, zemlja iz koje potiče Carlsberg, jedan od 4 najveća proizvođača piva u svetu. Naravno, kada ste jedan od najvećih u svom poslu, ljudi očekuju od vas ono najbolje pa tako i najbolje reklame.

Danski glumac Mads Mikkelsen pojavljuje se u najnovijem reklamnom spotu kompanije Carlsberg. Dok obilazi Kopenhagen na biciklu, ovaj glumac se pita šta to čini stanovnike ove zemlje najsrećnijom nacijom na svetu i koja je njihova tajna. Da li je to njihova ljubav prema prirodi, zato što drže posao i život izbalansiranim, zato što kreiraju neverovatne stvari od drveta ili ipak zbog njihovog piva za koje veruju da je najbolje na svetu? Kako Mads kaže verovatno je to ipak zbog piva.

Reklamni TV spot, koji je kreiran od strane agencije Fold7 za kompaniju Carlsberg, predstavlja centralni deo kampanje pod nazivom „The Danish way“. Kampanja koja je koštala ovu kompaniju 15 miliona funti, kreirana je kako bi oživela Carlsberg brend u Ujedinjenom Kraljevstvu i predstavlja naglašavanje danskih korena kreirajući centar aktivnosti u okviru pakovanja, tv reklama, bioskopa, OOH i digitalnih kanala.

Kompanija: Carlsberg

Agencija: Fold7

Godina: 2017

Tekst pisala: Aleksandra Marinković

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.