Uspešno završena PR Arena 2013

0
1342

PR ARENA International, regionalna konferencija za studente o odnosima sa javnošću,  je službeno zatvorena. Više od 300 studenata iz regije imalo je priliku slušati 9 predavanja eminentinih stručnjaka iz sfere PR-a, marketinga i medija, a pored toga održana je i panel diskusija Vlada 2.0.

2

Učesnici panel diskusije bili su: ministar nauke, obrazovanja i mladih Kantona Sarajevo Damir Marjanović, Senka Kurt, glavna i odgovorna urednica RSG radija, Darko Soković, direktor Dokukina, Nikolina Spasikova Risteska, PR premijera Vlade republike Makedonije i Tarik Kapetanović, blogger.

 

PR menadžer Kombank arene, Danijela Rakić je rekla: „Oduševljena sam PR Arenom. Lijepo je vidjeti studente s područja Balkana kako zajedno uče i razmjenjuju iskustva, te se nadam da će ovakav vid druženja postati tradicionalan.“
Svi učesnici su nakon odslušanih predavanja dobili certifikate o učešću, ali ono vrijednije što će ponijeti sa sobom jeste znanje i prijateljstva koja će im sigurno pomoći u nastavku njihovih karijera.

 

4

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.