Stižu FONklame 2016!

0
1303

Uđi u svet reklame – dođi na FONklame!

U ponedeljak 14. marta u bioskopu Cineplexx u TC Ušće svečano će biti otvoren festival marketinga FONklame. Pored zvaničnog otvaranja i najzanimljivijih reklama iz 2015. godine, posetioci će te večeri uživati i u stand up nastupu Filipa Ugrenovića. Deveti put za redom, u organizaciji FON-ovog centra za razvoj karijere, FONklame će okupiti eminentne stručnjake koji će studentima Beogradskog univerziteta približiti najnovije trendove iz oblasti marketinga. FONklame će trajati u periodu od 14. do kraja marta i sastojaće se od večeri reklama, edukativnog dela, takmičarskog dela i žurke zatvaranja. Kako tradicija nalaže, festival je i ove godine humanitarnog karaktera. Sredstva koja budu prikupljena prodajom karata za veče reklama i žurku zatvaranja biće uplaćena fondaciji ,,Podrži život”. Ulaznice za veče reklama biće dostupne na štandu FON-ovog centra za razvoj karijere na Fakultetu organizacionih nauka.

FONklame 2016

Edukativni deo festivala ove godine će ugostiti predavače koji će 19. marta na Fakultetu organizacionih nauka sa delegatima podeliti svoja znanja i iskustva na temu: ,,Video – trend digitalnog oglašavanja”. Među predavačima će biti:

Ekipa ,,Dnevnjaka”

Dragan Varagić

Vladimir Ćosić

Pored predavanja biće organizovana panel diskusija na temu ,,Video reklama na internetu VS reklama na TV” u kojoj će učestvovati: Danilo Dabić – Zvoganj, Predrag Simić, Aleksandra Garić, Petar Vasić i Vladimir Marković Looney. Prijave za učešće na edukativnom delu počinju 10. marta i trajaće do 16. marta do ponoći na sajtu FON-ovog centraza razvoj karijere. Nakon Edukativnog dela biće organizovan takmičarski deo na kome će studenti imati priliku da u praksi primene svoja znanja u rešavanju studije slučaja koju zadaje modni studio ,,Click”, organizator Belgrade Fashion Week-a.Učesnici će problem rešavati u timovima od po četiri člana, a mogu prijavljivati individualno ili timski. Najbolje rešenje biće nagrađeno praksom u modnom studiju ,,Click”. Takmičarski deo će se realizovati od 21. do 25. marta, a prijave za učešće na ovom delu festivala počinju 15. marta i trajaće do 18. marta do 23 časa. Prijave će biti dostupne na zvaničnom sajtu FON-ovog centra za razvoj karijere.Za dodatne informacije posetite sajt FONovog centra za razvoj karijere, a pratite i zvaničnu facebook stranicu festivala FONklame, kao i twitter nalog FONovog centra za razvoj karijere.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.