Srpska kreativna agencija Popular Bruketa & Žinić OM osvojila prestižnu evropsku nagradu za dizajn

0
1350
Popular Bruketa Zinic Nagrada za dizajn
Popular Bruketa Zinic Nagrada za dizajn

Ambalaža za Sofi kozmetiku agencije Popular Bruketa & Žinić OM ponela je srebro na „European Design Awards“ dodeli nagrada, održanoj ovog vikenda u Beogradu

European Design Awards predstavlja smotru najznačajnijeg grafičkog dizajna na polju Evrope.
Svake godine odabrani stručni žiri dodeljuje nagrade u oštroj konkurenciji pojedinaca i agencija, u okviru različitih kategorija dizajna, među kojima su: Logo, Brošura, Digital, Originalno pismo, Pakovanje, itd. Ovogodišnja, sedma, dodela nagrada je, nakon evropskih prestonica Helsinkija, Roterdama i Stokholma, održana u Beogradu proteklog vikenda.

Po prvi put jedna agencija iz Srbije nagrađena je od strane European Design Awards, i to u kategoriji pakovanja.

Dizajn ambalaže Sofi kupki predstavlja poslednji u nizu projekata koji je agencija realizovala za klijenta – zanatsku radionicu prirodnih sapuna Sofi, nakon kreiranja vizuelnog identiteta i pakovanja sapuna. Naglasak na ručnoj izradi, kvalitetu sirovina i krajnjeg proizvoda prisutan je i kod dizajna ambalaže za šumeće kupke, uz posebno isticanje tipografije, čime je postignut snažan vizuelni identitet čitave linije.

„Sofi proizvodi su namenjeni kupcima koji žele da koriste prirodnu kozmetiku koja ne košta previše. Agencija Popular pomogla nam je da upakujemo Sofi na veoma originalan način i ova nagrada je samo još jedna potvrda dobrog posla koji su uradili“, kaže vlasnik zanatske radionice Goran Šoć.

Godina: 2013

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.