Srđan Šaper dobitnik nagrade “Grand Slam” na manifestaciji “mt:s Noć Reklamoždera”

0
2164

Beograd, 23. decembar 2012. godine – Osnivač agencije “McCann Beograd”, Srđan Šaper dobitnik je nagrade “Grand Slam” za doprinos srpskom i regionalnom advertajzingu na manifestaciji “mt:s Noć Reklamoždera”, koja se tradicionalno, po 13. put održala u našoj zemlji.

Zahvaljujući višedecenijskom iskustvu, kreativnom doprinosu brojnim kampanjama za domaće i međunarodne brendove, Srđan Šaper vremenom je postao jedan od vodećih stručnjaka u oblasti marketinga i komunikacija na ovim prostorima.
„Bez lažne skormnosti, ova nagrada priprada čitavom timu mladih ljudi koji čine McCann Beograd. Srećan sam i zbog nagrade i zbog toga što sa njima radim“, izjavio se Srđan Šaper, povodom dodeljivanja nagrade.
Ovogodišnji laureat, Srđan Šaper, jedan je od donosioca novih vetrova u svetu advertajzinga na našim prostorima u koji je ušao pre više od 25 godina, od kojih se poslednjih 15 nalazi se na čelu “McCann Grupe”, vodeće kompanije za pružanje usluga u oblasti tržišnih komunikacija i jedine sa ovih prostora koja je osvojila dva kanska lava na najznačajnijem svetskom advertajzing festivalu. Sve agencije, članice ovog sistema, uspešno posluju u osam zemalja jugoistočne Evrope i kao deo najveće svetske komunikacione grupacije “McCann Worldgroup”, svojim kvalitetom i načinom rada, klijentima pružaju međunarodno iskustvo i lokalnu ekspertizu nudeći ceo spektar marketinških usluga.
Srđan Šaper predaje komunikacije na postdiplomskim studijama Fakulteta dramskih umetnosti Univerziteta u Beogradu, gde je i sam diplomirao filmsku i televizijsku režiju, a često učestvuje i na brojnim međunarodnim konferencijama gde drži predavanja iz oblasti marketinga i komunikacija. Godinama podržava i brojne kulturne, obrazovne i humanitarne projekte, potpredsednik je Srpske asocijacije menadžera, član Međunarodnog udruženja propagandista, Američke privredne komore i Srpsko-britanskog poslovnog kluba.

Pogledajte na kraju video klip koji je prikazana na Noći reklamoždera 2012

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.