SEMPL2016-Otkrijte tajnu UM Rumunija/ IPG Mediabrands

0
1320
Sempl_2016_BB_396x302

Na najvećoj regionalnoj konferenciji medijskih trendova, SEMPL, Viktor Kroitoru, CEE Regional New Business and Strategy Director agencije UM Rumunija/ IPG Mediabrands, otkriće kako se uloga medijske agencije menjala u skladu sa promenama u industriji komunikacija, prateći razvoj tehnologije i trendove u oglašavanju.

Victor Croitoru_UM Romania

UM Rumunija/ IPG Mediabrands, članica međunarodne UM mreže, jedna je od najnagrađivanijih medijskih agencija koja može da se pohvali nagradama za Evropsku medijsku agenciju godine na festivalu Eurobest, Agenciju godine na FOMG, ali i Kanskim lavovima i brojnim Effie i Golden Drum nagradama koje osvaja već nekoliko godina zaredom. Na prezentaciji kojom će SEMPL festival biti zatvoren biće govora o transformaciji odnosa sa klijentima i medijima i savetima za uspešno savladavanje novih okruženja.

Viktor Kroitoru (Victor Croitoru) deo je šireg tima zaduženog za tumačenje podataka o potrošačima i brendova u cilju stvaranja što pronicljivijih insight-a. Njegova sposobnost da aktivnosti jasno poveže sa uverljivim idejama i te ideje prevede u integrisane planove komunikacije, uz šire razumevanje tehnologije i trendova u oglašavanju, doprinela je značajno rastu agencije, pozicioniranju na tržištima regiona i osvajanju mnoštva prestižnih nagrada na internacionalnim festivalima.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.