SEDMA EFFIE SEZONA U SRBIJI

0
450
effie 2024

Ove nedelje je zvanično otvorena sedma Effie sezona u Srbiji. Takmičarima je na raspolaganju 26 kategorija (13 industrijskih i 13 specijalizovanih), a prijave će biti otvorene 12. februara 2024. za sve kampanje realizovane u periodu od 1. januara do 31. decembra 2023. godine. Svima koji su zainteresovani, sada su dostupni neophodni materijali za početak rada na prijavama.


I ove godine posebna pažnja biće stavljena na edukaciju tržišta, a jedna od novina jeste i sekcija na sajtu effie.rs sa treninzima koji će svim takmičarima omogućiti da na besplatan način unaprede kvalitet pisanja prijava. Na sajtu su od ove godine dostupni i radovi prošlogodišnjih finalista i nagrađenih, te svi zainteresovani mogu pogledati primere dobrih radova.

Kada se Effie sezona otvori, zapravo dajemo znak svim zainteresovanim takmičarima da polako počnu da spremaju svoje prijave, prikupljaju neophodne materijale i spreme se za nekoliko uzbudljivih meseci koji slede. Verujem da je Organizacioni odbor izabrao aktuelne i interesantne takmičarske kategorije, naročito jer su uzeti u obzir rezultati ankete sprovedene među IAA članovima, saradnicima i dosadašnjim takmičarima. Takođe, sigurna sam da će dostupnost prošlogodišnjih radova finalista i nagrađenih na našem sajtu značajno olakšati pisanje prijava onima koji se odluče da to urade prvi put. Kao i dosad, naše Effie takmičenje biće sprovedeno u skladu sa najvišim Effie standardima, zbog čega i uživa poverenje struke, rekla je Jelena Ivanović, izvršna direktorka Festivala.

IAA Serbia (Međunarodno udruženje za marketinške komunikacije) je nosilac Effie licence za Srbiju od 2017. godine, a naša zemlja je jedno od 55 tržišta na kojima se ovo prestižno takmičenje održava.

Zvanična Effie agencija za ovu sezonu je Method Agency.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.