Šakira imenovana za novog globalnog ambasadora brenda blend-a-med 3D White

0
1323
Šakira imenovana za novog globalnog ambasadora brenda blend-a-med 3D White

Brendu blend-a-med 3D White ovo je prvi put da sarađuje sa  nekom poznatom ličnošću na globalnom nivou

 

SINSINATI, OHAJO – Brend blend-a-med 3D White objavljuje svoju prvu ikada globalnu saradnju sa Šakirom – zvezdom koja je dvostruki dobitnik nagrade GRAMMY i čiji albumi broje višestruke platinumske tiraže. Brend koji je poznat po kreiranju lepših i beljih osmeha širom sveta, prepoznao je Šakiru kao nekoga ko zaista veliča svakodnevnu multidimenzionalnu brilijantnost jedne žene, koja se reflektuje kroz njen osmeh.

“Sa velikim uzbuđenjem objavljujemo da je Šakira ekskluzivni globalni portparol brenda blend-a-med 3D White” rekao je Stiven Skvajer, Global Marketing Direktor za oralnu negu. “Kao višestruko nagrađivana umetnica, zvezda rijalitija The Voice televizije NBC, filantrop, ikona lepote i majka, Šakira predstavlja pravi duh multidimenzionalne žene i uvek sve radi sa brilijantnim osmehom na licu. Presrećni smo što ovako lepa i jaka žena kao što je Šakira predstavlja naš brend.”

Kao globalni brend ambassador, Šakira će pomoći lansiranje najnovijih dodataka blend-a-med 3D White kolekciji nagrađivanih proizvoda, koji se pojavljuju u štampanim i televizijskim reklamama ovog brenda, PR aktivnostima i onlajn izdanjima. Kampanja kreće globalno u jesen 2013.

“Uzbuđena sam što ću sarađivati sa brendom blend-a-med 3D White kao njegov globalni ambasador – uvek sam verovala da nam je osmeh jedan od najvažnijih aduta u životu” rekla je Šakira.  “U pitanju je svetski priznat brend i ja znam da ćemo biti sjajni partneri, posebno kada zajedno budemo radili na podršci deci u Kolumbiji kroz moju fondaciju Barefoot Foundation.”

O kompaniji Procter & Gamble

Brendove kompanije P&G koristi približno 4.6 milijardi ljudi širom sveta. Kompanija ima jedan od najjačih portfolija kvalitetnih brendova od poverenja koji su lideri u svojim kategorijama, uključujući: Pampers®, Tide®, Ariel®, Always®, Whisper®, Pantene®, Mach3®, Bounty®, Dawn®, Fairy®, Gain®, Charmin®, Downy®, Lenor®, Iams®, Crest®, Oral-B®, Duracell®, Olay®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun®, Fusion®, Ace®, Febreze®, AmbiPur®, SK-II®, and Vicks®. P&G zajednica uključuje operacije u skoro 75 zemalja širom sveta. Za najnovije vesti i detaljnije informacije o kompaniji P&G i njenim brendovima, molimo posetite veb sajt http://www.pg.com

O Šakiri

Tokom svoje karijere, kolumbijska pevačica i tekstopisac i dobitnica Gremija Šakira prodala je preko 60 miliona albuma širom sveta i osvojila brojne nagrade  uključujući i dva Gremija, 8 latinskih Gremija, 4 World Music Award nagrade, 3 American Music Awards nagrade i 5 Billboard Music Awards nagrade, između ostalog. Ona je jedini umetnik iz južne Amerike čija je pesma bila broj 1 u Sjedinjenim Američkim Državama, i među 20 najprodavanijih hitova u protekloj deceniji, njena su bila 4. Sa 18 godina osnovala je fondaciju Pies Descalzos (Barefoot) Foundation koja trenutno pruža obrazovanje i ishranu za više od 6000 siromašne dece u Kolumbiji i proširuje svoj rad na druge zemlje, uključujući novolansirane projekte na Haitiju i u Južnoj Africi. U oktobru 2011., Šakira je imenovana za člana Savetodavnog odbora predsednika Obame za unapređenje obrazovanja Hispanoamerikanaca. Šakira je bila mentor u četvrtoj sezoni takmičarskog rijalitija za pevače, The Voice,  televizije NBC, koji traga za najboljim glasom nacije. Vratiće se u šou u 6. sezoni. Trenutno snima novi album.

Ukupna ocena 4.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.