OVATION BBDO – NAJNAGRAĐENIJA AGENCIJA IZ SRBIJE NA WMF 2018

0
1153
Ovation BBDO Weekend media festival

OVATION BBDO: PRIZNANJA SA WEEKEND MEDIA FESTIVALA SU ČAST I OBAVEZA

Upravo završeni Weekend media festival agenciji Ovation BBDO doneo je 3 regularna i jedno specijalno priznanje. Uspesi u konkurenciji najboljih regionalnih projekata u izboru Balcannes i #SoMoBorac žirija našu agenciju čine i najnagrađivanijom srpskom agencijom na ovogodišnjem prestižnom festivalu u Rovinju.

Ove nagrade doživljavamo kao čast, ali i veliku obavezu za predstojeći period. Zahvaljujemo se klijentima na ukazanoj prilici, ali i žirijima za prepoznavanje kvaliteta nagrađenih kampanja.

Najslađa Munchmallow kampanja sada je i najbolji Balcannes regionalni projekat

Premijerni nastup Munchmallow-a na advertajzing festivalima doneo je značajno priznanje na Balcannes takmičenju. U konkurenciji za ovo priznanje tradicionalno se nalaze najbolji radovi svih relevantnih advertajzing agencija iz regiona, pa je već sam ulazak kampanje Munchmallow – Priča za sebe u Top 26 vredan ponosa.

Krunu na ovaj nastup donela je nagrada za najbolji regionalni projekat, pa je rika crvenog lava upotpunila uspeh Munchmallow kampanje, plasirane na 5 tržišta u našoj regiji.

Kejs video pogledajte OVDE.

Dvostruko priznanje za najuspešniji #SoMoBorac projekat – Nectar Već 20 godina nije svejedno

Nakon zapaženog nastupa na ovogodišnjem IAB MIXX takmičenju, gde je takođe osvojila dve nagrade, rođendanska Nectar kampanja odnela je nagrade i na prestižnom digitalnom takmičenju SoMo Borac. Regionalnu potvrdu uspeha potpisao je relevantni međunarodni žiri, a Nectar je osvojio nagrade u kategorijama SoMoContent i Viralni Blockbuster.

Sa ove dve nagrade, kampanja Nectar – Već 20 godina nije svejedno je i najuspešniji projekat na ovogodišnjem, do sada najvećem, SoMo Borcu.

Kejs video pogledajte OVDE.

O Weekend media festivalu

Weekend media festival je najveći događaj industrije komunikacija u regionu. Ovogodišnje 11. izdanje okupilo je je više od 5.000 učesnika, a posetioci su u šest dvorana učestvovali na preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica. U sklopu festivala, dodeljene su i prestižne Balcannes i #SoMoBorac nagrade.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.