Otvoren konkurs za PRiZNANJE godišnje nagrade Društva Srbije za odnose s javnošću

0
1130
PRIZNANJA 2013
PRIZNANJA 2013

Beograd, 5. mart 2014. – Društvo Srbije za odnose s javnošću, strukovna organizacija
profesionalaca iz oblasti komunikacija, raspisala je danas konkurs za 17. po redu dodelu
godišnjih nagrada PRiZNANJE. Nagradu dobijaju pojedinci, organizacije, kompanije,
institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Za učešće na konkursu neophodno je prijaviti rad, kampanju ili aktivnost, a nagrade se dodeljuju u 12 kategorija. Konkurs je otvoren do 11. aprila 2014. godine.

Samo ime nagrade – PRiZNANJE – u duhu je nastojanja da se odnosi sa javnošću (PR) i znanje neraskidivo udruže i da se rezultati takvog udruživanja nagrade.

O tome ko će dobiti ovogodišnje PRiZNANJE odlučuje stručni Žiri koji čine ugledni profesionalci iz oblasti komunikacija, predstavnici korporativnog i neprofitnog sektora, kao i akademske zajednice. Nagrade će biti svečano dodeljene na tradicionalnom godišnjem PRijemu, krajem maja ove godine.

“Društvo Srbije za odnose s javnošću nastoji da podstakne postizanje i prevazilaženje najviših standarda u ovoj kreativnoj i izazovnoj profesiji. PRiZNANJE pruža mogućnost svim profesionalcima da predstave svoje najbolje radove, konkurišu za nagradu i na taj način ukažu na značaj profesionalnih komunikacija. U proteklih godinu dana organizovane su brojne zanimljive, inovativne i kreativne kampanje za koje smatramo da su vredne pažnje, kako stručne, tako i šire javnosti. Uvek nam je zadovoljstvo da nagradimo i promovišemo najbolje stručnjake,
najzanimljivije i najkreativnije projekte i na taj način doprinesemo njihovoj daljoj afirmaciji, ali i razvoju same profesije. Pozivamo sve kolege da prijave svoje radove i uzmu učešća takmičenju za prestižnu strukovnu nagradu PRiZNANJE”, rekla je Jelena Šarenac, zamenica predsednika DSOJ i članica Žirija za dodelu nagrada PRiZNANJE, povodom raspisivanja ovogodišnjeg konkursa.
Uslove konkursa, propozicije i kategorije, kao i prijavni formular i PRavilnik o radu Žirija, možete
pogledati na sajtu DSOJ-a: http://pr.org.rs/priznanje/prijem-2014/.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.