Novi Pantene Nature Fusion Oil Therapy

0
1414

Maroko je zemlja “1001 začina”, egzotične klime i predivnih peščanih plaža. Ali, pored ovih poznatih činjenica, Maroko je i domovina argana – jedinstvenog sastojka kozmetičkih preparata koji raste isključivo u njegovim pustinjama. Pravo letnje osveženje, poput onog na plažama Maroka, krije se u novoj kolekciji  Pantene Nature Fusion Oil Therapy.

Kombinacijom jedinstvene Pantene tehnologije i dragocenog marokanskog argana dobijena je kolekcija proizvoda za negu kose koja oporavlja 99% oštećene kose zahvaljujući ulju argana i njegovom blagotvornom dejstvu, a pri tom ne otežava kosu. Nova kolekcija koja će Vašu kosu učiniti prirodno lepom sastoji se od 4 proizvoda – pored šampona, balzama i maske, sada je tu i potpuno novi  Eliksir za kosu, čarobni melem arganovog ulja koji će učiniti da Vaša kosa bude zdrava i jaka.

Pantene Nature Fusion Eliksir sa argan uljem kombinuje Pro-V tehnologiju sa argan uljem, prirodnim sastojkom iz Maroka, koji daje kosi neophodnu vlažnost. Ova formula neguje i štiti kosu od oštećenja, bez dodatnog otežavanja kose koje prirodna ulja daju. Njegove prednosti su 24 sata nege i zaštite od oštećenja bez dodatnog otežavanja kose.

Pantene Vas vodi na put pročišćenja, od egzotičnog mesta porekla argana, kroz laboratorije Pantene stručnjaka, gde se prirodni sastojci pretvaraju u novu Nature Fusion Oil Therapy kolekciju i svoje putovanje završavaju Vašom prelepom i zdravom kosom.

Argan, odnosno, kako ga nazivaju, “tečno zlato” koje od njega nastaje – arganovo ulje, proizvodi  se u Maroku, malo je tamnije i crvenkastije od maslinovog ulja, a procenjuje se da je za 1 litar arganovog ulja potrebno uložiti 20 sati rada i oko 100 kg svežih plodova argana. Sadrži više od 80% nezasićenih masnih kiselina, pospešuje mikrocirkulaciju i omogućava maksimalnu prehranu ćelija kože.

Arganovo ulje kosi vraća mekoću, daje joj prirodan sjaj, revitalizuje oštećene krajeve i pospešuje rast kose. Ukoliko se dva puta nedeljno utrlja u koren kose i ostavi da deluje preko noći oslobodiće kožu glave od peruti jer reguliše lučenje sebuma. Posebno je delotvorno ukoliko je Vaša kosa oštećena od svakodnevnog feniranja, peglanja ili uvijanja.

Pružite Vašoj kosi celovit tretman kakav do sada nije imala. Uz prirodna bogatstva argana i njegovo marokansko poreklo, nova Pantene kolekcija od 4 koraka ne samo da će učiniti da Vaša kosa bude oporavljena, zdrava i lepa, već će biti i dubinski nahranjena lekovitim arganovim uljem.

O kompaniji P&G

Sa svojim portfoliom kvalitetnih brendova kojima se veruje, P&G dotiče i poboljšava živote više od 4.8 milijardi ljudi širom sveta. Kompanija ima jedan od najjacčih portfolija kvalitetnih i vodećih brendova kojima se veruje uključujući Ace®, Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Duracell®, Fairy®, Febreze®, Fusion®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Iams®, Lenor®, Mach3®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Prestobarba®, SK-II®, Tide®, Vicks®, Wella®, i Whisper®. P&G poseduje predstavništva u oko 70 zemalja širom sveta. Molim Vas posetite sajt www.pg.com za najnovije vesti i informacije o kompaniji P&G i njenim brendovima.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.