mts Noć Reklamoždera 2016- Skockajte se za savršen party!

0
1452

Proslavimo zajedno 20 godina od prve beogradske Noći Reklamoždera!

Pred nama je celovečernja revija kreativnosti. Nova, uzbudljiva i urnebesno zabavna selekcija najboljih svetskih reklama, na velikom platnu Sava Centra, 18.novembra, koju i ove godine potpisuje njen sjani selektor Jean Marie Boursicot. Od Pariza do Tokija, od  Njujorka do Meksiko Sitija, od Montreala do Meke, od Singapura do Kasablanke, od Moskve do Beograda… Noć Reklamoždera uveseljava i  spaja entuzijaste i profesionalce sa svih meridijana.

Ove godine svetska turneja Noć Reklamoždera 2016. je u znaku ekologije, pa će tako biti i naša beogradska, uz jednostavnu poruku- Beograde volim te.

Skockajte se za spektakl kreativnosti i fenomenalnu zabavu, ponesite osmeh i dobru energiju i očekujete, kao i do sada savršen screening party- mts Noć Reklamoždera 2016.

Dok čekamo to sjajno veče svetskih reklama, podržimo domaću kreativnost! Glasajte za najpopularniju domaću reklamu na www.nocreklamozdera.com.

 top 30

Prijatelj manifestacije: mts

Pokrovitelji: official drink- Sensation, Plazma Mini-Mini, Idea, Ušće Shopping Center, Avon…

Digital partner: Degordian

Partneri: Jugoslovenska Kinoteka, Institut za istoriju oglašavanja i Media Marketing

Karte su u prodaji na Blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventim-a, Gigtix-a kao i online prodaja www.eventim.rs . Cena ulaznica: 700 din. mts Noć Reklamoždera. Noć na koju se čeka godinu dana. Noć koja se pamti. Beogradska Noć.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.