mt:s NOĆ REKLAMOŽDERA 2012.

0
1339

Ljubitelji reklama i svetske kreativnosti, pred nama je nova mt:s Noć Reklamoždera, Noć na koju čekamo godinu dana, popularna “LA NUIT DES PUBLIVORES”!
22.decembar SAVA CENTAR, od 20:30h će biti mesto gde ćemo u reklamožderskom, vedrom i kreativnom duhu uživati u šestočasovnom programu najnovijih reklama koje i ove godine stižu iz najčuvenije reklamoteke- Jean Marie Boursicot.
Tema 13. beogradske mt:s Noći Reklamoždera je MIDNIGHT MADNESS – svetska košarkaška atrakcija koja dolazi u Srbiju . Spektakl koji je mix košarke, uličnog basketa, muzike, zakucavanja i pozitivnih vibracija. Specijalni gost biće najpoznatija svetska zvezda u zakucavanju, kanadski „dunker“- Justin Darlington, koji će publici prirediti neviđeni spektakl.
Tokom večeri, biće uručeno i nekoliko prestižnih priznanja,od kojih je najznačajnije “Brend Srbija” –nagrada za promociju naše zemlje u svetu. Ime dobitnika ćemo saznati na samoj večeri, a nagradu će i ove godine uručiti generalni pokrovitelj, kompanija mt:s!
Specijalnu podršku domaćoj kreativnosti pružićemo tradicionalnim glasanjem za NAJPOPULARNIJU DOMAĆU REKLAMU U 2012. godini.
Prošlogodišnji pobednik: Državna Lutrija Srbije- Sastanak sa srećom
A koja reklama će biti pobednik 2012?
Dragi Reklamožderi glasajte na www.nocreklamozdera.com. Glasanje počinje 26.11.2012.
Koja je to reklama kojoj ćete dati najviše glasova saznaćemo 22. decembra u Sava Centru!

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.