Mihail Dudaš i Nevena Ignjatović posetili decu u P&G sportskom kampu na Avali

0
1380

Naši proslavljeni sportisti – desetobojac Mihail Dudaš i skijašica Nevena Ignjatović, posetili su sportski kamp na Avali, oragnizovan od strane kompanije P&G, u sradanji sa Olimpijskom komitetom Srbije.

Šestog dana kampa deca su u okviru kreativnih radionica oslikavala majice koje će nositi na ceremoniji zatvaranja, dok su u posle podnevnim časovima uživali u iskustvima, anegdotama i sportskim savetima koje su im davali Nevena i Mihail.

“Najviše mi se sviđa u kampu što deca imaju mogućnost da se susretnu sa mnogim različitim sportovima, a ja se nadam da će se opredeliti baš za neki koji su zavoleli ovde i da će imati profesionalnu karijeru. A da bi izgradili tu karijeru potrebna je podrška roditelja. Ja sam mojima zahvalan zato što su bili uvek uz mene i što mogu sa ponosom da kažem – Hvala ti mama”, izjavio je Dudaš.

Nevena je sa decom podelila posebnu radost povodom učešća na predstojećim Soči 2014 zimskim Olimpijskim Igrama.

“Olimpijske Igre su u februaru, što je na pola sezone kada sam ja u najboljoj formi. Već sam nastupala na Vankuver 2010 zimskim Olimpijskim Igrama, pa nemam tremu i očekujem veliki uspeh. Moj savet svima je da najpre postave kratkoročne ciljeve, a potom i dugoročne. Tako ja radim i na taj način postepeno dolazi i uspeh”, rekla je Nevena.

Sportski kamp na Avali trajaće 7 dana – od 17. do 24. avgusta 2013. godine. U toku ove nedelje, srpski sportisti uvešće najmlađe u sve misterije sporta i harmoničan fizički razvoj. Uz vrhunske trenere, deca će naučiti da igraju rukomet, odbojku, fudbal, košarku i mnoge druge sportove, u isto vreme pohađajući edukativne i kreativne radionice.

30 dece, učesnika kampa, odabrano je kroz promocije organizovane od strane kompanije P&G i njenih brendova Pampers®, Ariel®, Always®, Fairy®, Lenor®, Blend a Med®, Duracell®, Head & Shoulders®,Gillette® i Bonux®.

Osim što će biti fizički aktivna, deca će takođe naučiti mnogo o važnosti sporta, prijateljstva, fer pleja i timskog rada, kojih bi trebalo da se pridržavaju i u svakodnevnom životu.

Mihail i Nevena sa decom Mihail i Nevena sa medaljama Nevana i Mihail sa uciteljima u kampu

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.