MAXI i McCann Beograd kampanja akcije: „Zaokruži račun i pomozi”

0
1356

U želji da lepotu praznika osete i oni kojima je pomoć najpotrebnija Maxi je pokrenuo veliku humanitarnu akciju “Nešto dobro svakog dana”. Kao deo projekta osmišljena je i kampanja akcije “Zaokruži račun i pomozi”, koju je kreirala agencija McCann Beograd, a u okviru koje se kupci pozivaju da podstaknuti Maxi-jem koji će donirati 10.000 obroka tokom novogodišnjih praznika korisnicima 70 humanitarnih organizacija, i oni zaokruže svoj račun na kasi i na taj način doniraju novac  za ove organizacije.

“Kampanja Maxi akcije „Zaokruži račun i pomozi” je dokaz posvećenosti i odnosa koji Maxi ima prema svojim kupcima, prema društvu u kom posluje, a posebno prema onima kojima je potrebna pomoć. Za naš tim je učestvovanje u jednom takvom projektu veliko zadovoljstvo, posebno kada je obojeno prazničnom atmosferom, iskrenim lepim namerama i željama i emotivnom novogodišnjom pričom,“ rekla je Aleksandra Bradić, Account Director u agenciji McCann Beograd.

Miloš Paunović, Copywriter, dodaje: “Na našim prostorima se uvek, a posebno za praznike, sprema mnogo više hrane nego što možemo da pojedemo. Istina je da bi na svakoj prosečnoj srpskoj novogodišnjoj gozbi mogla da uživa bar još jedna osoba, pa je naša ideja bila da materijalizujemo to jedno “mesto više” na kom bismo podelili višak hrane koju imamo.”

Maxi već 4 godine izdvaja 1.000 tona voća i povrća godišnje i hrani 9.000 korisnika svakog dana. Uz lajtmotiv „Nešto dobro svakog dana”, Maxi želi da motiviše što više ljudi da se uključe u akciju i učine nešto dobro.

TIM:

Akaunti: Slavko Marković, Aleksandra Bradić, Igor Petrović, Sara Vermezović

Strateg: Vera Aćimović

Kreativni tim: Miloš Paunović, Mirjana Popović, Lidija Milovanović, Mira Lasica

Kreativni direktor: Jana Savić Rastovac

Digital: Vladimir Kondžulović, Tea Terzić

Produkcija: Nebojša Ereš

Produkcijska kuća: Blekbuk

Reditelj: Miša Terzić

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.