MARKETING EKSPERT I INOVATOR, PITER KORBET, U POSETI ICT HUBU

0
980
ict hub15

 Američki marketinški ekspert i svetski priznat mentor iz oblasti tehnoloških inovacija Piter Korbet (Peter Corbett), biće gost ICT Huba u Beogradu, u ponedeljak 26. oktobra.

On će ovom prilikom raditi mentorisanje sa domaćim startapima, održati predavanje na temu izgradnje uspešnog tima (“How to Build a Great Team”) i preneti najvažnije poruke iz svog bogatog profesionalnog iskustva.

“ICT Hub nastavlja sa misijom koju je započeo pre godinu dana, a to je dovođenje najuspešnijih mentora iz oblasti preduzetništva, tehnologije i inovacija u Srbiju, kako bi domaći IT entuzijasti stekli dovoljno znanja za pokretanje samostalnog biznisa. Ovog puta posebnu zahvalnost dugujemo i ambasadi SAD u Beogradu i njihovom The U.S. Speaker Programu”, rekao je projektni direktor ICT Huba Kosta Andrić.

Piter Korbet je osnivač i direktor digitalne agencije iStrategyLabs, čiji su klijenti najuspešnije kompanije sa prestižne liste “Fortune Global 500” i za koje razvija jedinstvena komunikaciona rešenja, povezujući analogni i digitalni svet u jedno. Neke od kompanija sa kojima je sarađivao su General Electric, Disney, Microsoft, Intel, Coca-Cola, Deloitte, Volkswagen, Audi, Ford i Hilton.

Globalno je tražen predavač, poznat kao ekspert u oblasti marketinga, sa velikim uporištem u tehničkom znanju i veštinama. Ima samo 31. godinu, od svoje devete godine bavi se programiranjem, a od dvanaeste dizajniranjem i neumorni je šampion inovacija. Odgovoran je za izgradnju preduzetničkog ekosistema u Vašingtonu, a radio je i kao mentor u više akceleratorskih programa namenjenim startapima.

Među brojnim priznanjima, nalazi se i priznanje magazina Washingtonian, koji ga je tri puta imenovao za najuticajnijeg stanovnika prestonice SAD ispod 40 godina, dok ga je Washington Business Journal 2014. proglasio za jednog od 100 najuticajnijih biznismena ovog grada.

 Svi koji žele da se prisustvuju predavanju u prostorijama ICT Hub-a (Veljka Dugoševića 54) u 18 časova ili žele da se prijave za mentorske sesije, trebalo bi da popune prijavu na zvaničnom sajtu.

 

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.