Legendarni Alan Piz dolazi u Beograd da predstavi umetnost efikasne komunikacije i prepoznavanje znakova govora tela

0
1231
alan piz beograd
alan piz beograd

Mr. Body language prvi put u Srbiji!

Seminar Alana Piza – “Govor tela – Tajna uspešne komunikacije” će se održati 20. novembra u Beogradu, u Falkensteiner Hotelu. Organizator prve posete legendarnog govornika je kompanija “Seminar Factory”.

Alan Piz je svetski poznat autor i govornik , poznat širom sveta kao ” gospodin Body Language” . Njegova lična dostignuć́a u prodaji, motivaciji i obuci retko ko dostiže .

On je rođen da uspe – počeo je svoju karijeru kada je imao 10 godina kao prodavac sunđera za domaćinstvo od vrata do vrata. Kada je imao 17 godina bio je prodavac broj jedan u zemlji u kompaniji koja se bavila prodajom posteljina, tiganja i lonaca. Sa dvadeset i jednom godinom bio je najmlađa osoba koja je ikada prodala više od 1,000,000 $ životnog osiguranja u prvoj godini prodaje.

Alan je počasni profesor psihologije na Internacionalnom univerzitetu ULIM, član Kraljevskog društva umetnosti u Velikoj Britaniji, saradnik Instituta za menadžment i jedan je od najboljih profesionalnih trenera u SAD. Nacionalna asocijacija predavača ( NSA ) ga je počastvovala sa dve najprestižnije titule : CPAE (Council of Peers Award for Excellence) и CSP (Certified Speaking Professional).

Alan je jedan od najuspešnijih autora u svetu – napisao je 18 bestselera , uključujući ” Govor tela ” i ” Zašto muškarci ne slušaju , a žene ne umeju da čitaju na mape” i mnoge druge. Njegove knjige su prevedene na 54 jezika i prodate su u preko 27 000 000 primeraka .

Glavne teme koje će Alan Piz predstaviti srpskoj publici 20. novembra su:

  1. Govor tela na radnom mestu
  2. Efektivna međuljudska komunikacija
  3. Kako da budete magnet za one oko Vas

Svaki učesnik seminara će steći fokusirano znanje sa jasnim, preciznim i dokazanim principima, koje će mu obezbediti sjajne performanse u komunikaciji sa kolegama, zaposlenima i poslovnim partnerima ukoliko ih se pridržava.

Da biste učestvovali na seminaru možete se prijaviti uz popust (50 EUR) od zvanične kotizacije do 30. oktobra 2013.

Više informacija o predstojećem seminaru “Govor tela – Tajna uspešne komunikacije” (20. novembra 2013, Falkensteiner Hotel Belgrade, Beograd), možete naći na sajtu manifestacije: http://www.allanpease.eu/  

Ukupna ocena 4.60 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.