Kreativna direktorka agencije “McCann Beograd”, Jana Savić Rastovac izabrana za člana žirija Njujorškog festivala advertajzinga

0
1423
Jana festival u NYC
Jana festival u NYC

Beograd/Njujork, 17. mart 2014 Jana Savić Rastovac, kreativna direktorka agencije McCann Beograd, izabrana je za člana žirija uglednog Njujorškog festivala advertajzinga (New York Festivals International Advertising Awards) u kategoriji za štampane medije.

Festival u Njujorku jedna je od najvažnijih svetskih manifestacija koja predstavlja presek dostignuća i kreativnosti u oblasti advertajzinga. Sposobnost da se ideja pretoči na samo jednu stranicu papira sama po sebi iziskuje veliki talenat i znanje. Samim tim i odlučivanje ko je najbolji u ovoj kategoriji je izuzetno zahtevno. Žiri ovogodišnjeg njujorškog festivala čine najznačajniji stučnjaci kreativne industrije u svetu. Ono što je kuriozitet ovog renomiranog festivala je da se članom žirija postaje po prepuruci nekog od članova žirija iz prethodne godine.

„Čast je biti u društvu najboljih kreativnih direktora današnjice. Moj izbor za člana žirija priznanje je za moj lični rad i doprinos struci, ali i za agenciju McCann Beograd, koja neguje i podržava kreativni razvoj i koja se ovim izborom još jednom upisala u listu najkreativnijih agencija na svetu.“, kaže Jana Savić Rastovac, kreativna direktorka agencije McCann Beograd i dodaje: „Biti kreativan u štampanom mediju u konkurenciji novih i eksperimentalnih medija danas je teže nego ikad. Ipak, dobra ideja je uvek vidljiva, kao i virtuoznost u dizajnu.“.

McCann Worldgroup pored  Jane Rastovac Savić iz agencije McCann Beograd, predstavljaće i kreativni direktori agencije McCann iz Sjedinjenih Američkih Država, Italije, Rumunije, Grčke, Izraela, Singapura, Tajlanda, Indije, Argentine i Ekvadora. Inače, ovo je druga godina zaredom da agencija McCann Beograd ima svog predstavnika u žiriju festivala u Njujorku, prošle godine to je bio Vladimir Ćosić, kreativni direktor.

Jana-Savić-Rastovac-kreativna-direktorka-agencije-McCann-Beograd.jpg
Jana-Savić-Rastovac-kreativna-direktorka-agencije-McCann-Beograd.jpg
Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.