Kako je nastala PLAZMA SLANA?

0
1300

Mislili smo da se šale kada su nas pozvali na sastanak povodom kreiranja kampanje za “neku novu Plazmu” i rekli, u poverenju, niko ne sme da zna, ovo je projekat koji ćete raditi u najvećoj tajnosti, da je reč o slanoj Plazmi.

Kakva slana Plazma? Kako to može? Zašto? Mislim, ko bi nam verovao da tako nešto uopšte postoji? Nije prošlo nedelju dana već smo bili u prilici da probamo slanu Plazmu. Svi smo bili sumnjičavi i oprezni. Pokušajte da zamislite: keks je istog oblika i boje kao “regularna” Plazma, držite ga prstima onako kako ste ga oduvek držali, spremni da ga umočite u mleko ili neki sladak kremić, kad ono, slano!!! Posle početnog iznenađenja, gric po gric, pojeli smo sve i tražili da nam donesu još zamišljajući kako će se Plazma Slana super slagati sa jogurtom, ajvarom ili pršutom.

Pošto smo pojeli sve zalihe test varijante slane Plazme mogli smo na miru da se bacimo na kreiranje kampanje za potpuno novo Plazma iskustvo. Znali smo da će svi biti šokirani, da će ljubitelji Plazme, a takvih u Srbiji je nekoliko miliona, “pošizeti” kada čuju da se neko igra sa ukusom njihovog omiljenog keksa i zato smo odlučili da sve izmislimo.

Kreirali smo kampanju o tome kako je nastala Plazma Slana i predstavili publici jednu bajkovitu priču o događajima koji su se desili jednog romantičnog popodneva, a možda i nisu… To je odličan način da inspirišete ljude da sami počnu da razmišljaju o tome šta se stvarno desilo, da razgovaraju o brendu, da se čude na društvenim mrežama, šalju komentare, da “izneveruju”, tvituju, postuju, šeruju… I dok svi jedva čekaju da probaju, novo Plazma iskustvo, do juče potpuno nezamislivo, već je postalo deo našeg života.

Bajkovitu priču o nastanku Slane Plazme možete pogledati na linku: https://youtu.be/g2pS2kQioas

Kreativni Direktor: Jana Savić Rastovac

Kreativci: Miloš Paunović, Divna Peškir, Lidija Milovanović, Bojana Gajić, Jelena Nikčević

Accounti: Aleksadra Bradić, Jovana Stojanović

Strateški planer: Marija Stošić

Reditelj: Istok Tornjanski

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.