Iskoristi PRiliku! međunarodna konferencija PRilika 2012.

0
1285

Zanimljive teme, vrhunski predavači, druženje i odlična atmosfera – samo su neki od razloga zbog kojih ne biste trebali da propustite ovogodišnju konferenciju PRilika 2012.

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) organizovaće 29. i 30. novembra u Kongresnom centru Novosadskog sajma, četvrtu međunarodnu konferenciju pod nazivom „Komunikacije pred izazovima promena”. Cilj ovogodišnje konferencije PRilika jeste da ponudi odgovore na pitanja kako se uspešno suočiti sa promenama i gledati u budućnost koja je pred nama.

“Iz organizacije prethodnih konferencija naučili smo mnogo toga. Broj učesnika i učesnica govori u prilog tome da je ona svake godine bolja. Ni ovogodišnja PRilika se ne razlikuje od prethodnih, jer je njena suština povezivanje PR profesionalaca i njihovo druženje i osnaživanje. Ključno je da razgovaramo na različite teme iz širokog spektra poslova koje PR menadžeri danas obavljuju podižući svoje kapacitete, upoznajući se i povezujući. Program PRilike koje je pred nama usmereniji je na inostrane predavače kao i na predloge samih članova i članica DSOJ. I ovoga puta smatram da će za svakoga biti po nešto i da ćemo imati priliku da naučimo mnogo toga novog”, rekao je Miloš Đajić, predsednik UO Društva Srbije za odnose s javnošću.

Na ovogodišnjoj konferenciji, DSOJ će ugostiti renomirane predavače iz Evrope, Srbije i regiona, a između ostalih i dva vodeća međunarodna mislioca korporativnih i marketinških komunikacija – Majkla Dahlena, autora šest knjiga, konsultanta mnogim vodećim svetskim kompanijama i profesora na Ekonomskom fakultetu u Štokholmu i Paskala Beklera – jednog od vodećih svetskih stručnjaka u oblasti komunikacija, potpredsednika MSLGROUP dela Publicis grupe.

Pored njih, na ovogodišnjoj PRilici učesnici će moći da čuju i neke od vodećih svetskih i regionalnih imena u oblasti komunikacija poput profesora komunikacija Tomasa Bauera sa Univerziteta u Beču; Luisa de Šorlemera iz Evropske asocijacije direktora komunikacija (EACD); prof.dr Dona W. Staksa sa Univeziteta u Majamiju; profesora Ernesta Herzoga iz Hrvatske; gospođu Dušu Vidanović iz Europrotocol-a iz Slovenije i mnoge druge.

Rezervišite svoju PRiliku na vreme! Dođite da se družimo i naučimo ponešto novo.

Više informacija o konferenciji i predavačima pronađite na sajtu Društva.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.