I&F McĆošak- Kako da sadržaj koji kreirate ostane upamćen?

0
17167

U četvrtak, 1. decembra, od 18 časova, jesenja sezona I&F McĆoška nastavlja se predavanjem Content Marketing – kako da sadržaj koji kreirate ostane upamćen?, koje će u Tribinskoj sali Doma omladine Beograda održati Ljiljana Vučetić, Account Manager fullservice digitalne agencije Drive.

“Pričanje priča je neizostavni deo ljudske prirode uprkos tehnološkim promenama koje transformišu svet komunikacija. Za brendove to implicira da poruke koje šalju potrošačima moraju pratiti trendove u pogledu forme, pristupačnosti, aktuelnosti itd. U većini slučajeva, digitalni kanali zasićeni su hiperprodukcijom agresivnih oglasnih poruka, pažnja korisnika opada, a samim tim i relevantnost brenda u njihovim očima. Jedan od pristupa koji u tim uslovima donosi ne samo komunikacijski, već i poslovni uspeh jeste content marketing, koji omogućava promociju brendova nenametljivo, bez ubeđivanja i zamaranja korisnika. U tom smislu, na predavanju će biti govora o strategijama koje za cilj nemaju direktnu prodaju proizvoda već „prodaju“ ideje, stava ili autentičnog stila”, objasnila je Ljiljana.

I&F McĆošak organizuju Američki kutak u Beogradu i I&F McCann Grupa, kako bi doprineli boljem razumevanju delatnosti i prenošenju znanja i veština koje čine savremeni svet komunikacija.

Predavanja su besplatna,a broj mesta je ograničen. Svi zainteresovani mogu da se prijave putem e-maila: beograd@americancorners.rs

 

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.