I&F McCann Grupa: Vidimo se na Digital Day konferenciji

0
1381
i-f-mccann-grupa

U okviru osmog izdanja konferencije Digital Day u organizaciji IAB Serbia, koja se održava 8. i 9. maja u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, među panelistima su i predstavnici I&F McCann Grupe, Katarina Kostić i Branka Batričević, a u žiriju ovogodišnje IAB Mixx nagrade, čiji je predsednik Vladimir Ćosić, je i Dubravka Urošević.

Katarina Kostić, zamenica direktora IPG Mediabrands zadužena za razvoj medijskih agencija koje posluju u okviru I&F McCann Grupi u jugoistočnoj Evropi, učestvuje u panelu pod nazivom „Business Transformation: MAD MEN V2.0“, koji se održava drugog dana konferencije, 9. maja od 11:45 d0 12:45 časova.

Client Service Director digitalne agencije Drive, Branka Batričević, učestvovaće u panelu pod nazivom „How to build community in a post #DeleteFacebook world?“, koji će se održati 8. maja od 17:45 do 18:45 časova.

Vladimir Ćosić, Digital Creative Director agencije McCann Beograd, predsednik je žirija na ovogodišnjim IAB MIXX nagradama, koje se organizuju u okviru konferencije Digital Day, a Dubravka Urošević, Regional Account Director UM Beograd, je jedan od članova žirija. IAB MIXX nagrade dodeljuju se u 16 kategorija onima koji svojim radom inspirišu, edukuju i prikazuju najbolju praksu u industriji digitalnog marketinga.

Više informacija: https://digitalday.rs

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.