FLYDUBAI pokreće biznis klasu

0
1302

Avio-kompanija flydubai pokreće biznis klasu koja zadovoljava sve potrebe putovanja svojih putnika

Danas je flydubai, sa sedištem u Dubaiju, najavio pokretanje usluga biznis klase na osnovu odgovora putnika na čitavoj mreži koja broji 60 destinacija.

Komentarišući pokretanje usluga biznis klase ove avio-kompanije,

Ghaith Al Ghaith, generalni direktor kompanije flydubai, je izjavio „Veoma nam je drago što možemo da najavimo dalje širenje i razvoj naše ponude, jer nastojimo da konstantno izlazimo u susret i osluškujemo potrebe naših putnika. Uvođenje biznis klase će doneti veći izbor putnicima: oni će imati pristup brzom prijavljivanju za put, udobnom i prostranom sedištu i moći će da uživaju u različitim internacionalnim menijima tokom putovanja.“

„Bilo da putujete poslovno ili iz razonode, sada možete imati  prednost ličnijeg doživljaja letenja. flydubai je spreman za poslovanje i mi se radujemo što nastavljamo da svojim putnicima pružamo pouzdane i pristupačne usluge putovanja, kako u ekonomskoj, tako i u biznis klasi”, dodao je Al Ghaith.

U vazduhu

Kabina biznis klase kompanije flydubai ima 12 sedišta presvučenih mekanom italijanskom kožom, sa potporom za lumbalni deo i dužinom od 106 cm. Sistem razonode tokom letenja u ponudi ima dodirne ekrane visoke definicije od 30 cm sa više od 900 sati filmova, muzike i igara.

Osim toga, putnici biznis klase imaće, samo za sebe, osoblje koje ih uslužuje. Takođe, moći će da biraju između hladnih laganih obroka na kratkim letovima i obroka od tri jela sa posebno osmišljenog Halal menija na letovima koji traju 90 minuta i duže.

Na zemlji

Putnici biznis klase će moći da iskoriste prednosti prioritetnog prijavljivanja za put koje je kompanija flydubai pogodno organizovala na samo 120 koraka od parkinga za automobile, kao i nove pogodnosti na nedavno renoviranom i proširenom Terminalu 2 Međunarodnog aerodroma u Dubaiju.

Nešto kasnije ove godine, putnici će moći da se, tokom leta, opuštaju u salonu biznis klase kompanije flydubai i imaće pristup prioritetnom podizanju prtljaga po prispeću na odredište.

Posvećeni tim osoblja u biznis klasi biće na raspolaganju 24 sata dnevno kako bi odgovarali na pitanja i pomagali u rezervisanju karata, izboru jela i prijavljivanju telefonom.

Avio-kompanija će dobiti prvi avion sa kabinom biznis klase u avgustu 2013. godine. Ostali novi avioni koji će se nakon njega isporučivati, imaće biznis i ekonomsku klasu. Karte za biznis klasu moći će da se kupe za izabrane letove od avgusta 2013. a prvi let je planiran za oktobar 2013.

„Agilnost i fleksibilnost kompanije flydubai je sastavni deo putovanja ovom mladom avio-kompanijom koja je počela da radi, pre par godina. Posvećeni smo inovacijama i proširenju usluga koje možemo da ponudimo, kako poslovnim ljudima, tako i onima  koji putuju iz zadovoljstva. Našim putnicima smo obezbedili lakši pristup na 44 tržišta koja do sada nisu bila dobro pokrivena, tako što smo obezbedili slobodan protok trgovine i turizma, kao podršku ekonomskog razvoja Dubaija. Putnici će sada moći da uživaju u ovim uslugama na svim destinacijama širom naše mreže, uključujući i neke koje nikada ranije nisu imale u ponudi uslugu biznis klase“, nastavio je Al Ghaith.

flydubai svojim putnicima nudi pouzdane i visoko kvalitetne usluge putovanja i nastoji da sluša putnike kako bi izašao u susret njihovim zahtevima u vezi sa putovanjem. Ne samo da je ova avio-kompanija prva koja je uvela novi dizajn naslona na sedištu, već je prva uvela i filmove visoke definicije na svojim letovima kao i enterijer koji ima Boeing Sky, ne bi li unapredila komfor putnicima i smanjila umor od letenja.

Ova avio-kompanija će u skorijoj budućnosti pokrenuti i novu opciju keteringa za korisnike ekonomske klase. Putnici će unapred moći da izaberu svoj obrok i da ga poruče onlajn, 48 sati pre polaska.

Ponuda kompanije flydubai za biznis klasu obuhvata sledeće:

 • Cena karte za poslovnu klasu obuhvata udobno i prostrano sedište, dozvolu za prilično veliki prtljag, sistem razonode tokom leta, kao i različita internacionalna jela i pića;
 • Izuzetno iskustvo korisnika;
 • 12 sedišta presvučenih mekanom italijanskom kožom sa potporom za lumbalni deo;
 • Dužinu sedišta od 106 cm;
 • Sistem razonode tokom leta na touch screen ekranima visoke definicije od 30 cm;
 • Vrhunski obučeno osoblje u kabini koje vam je uvek na raspolaganju;
 • Vrhunska usluga keteringa koja obuhvata hladne obroke i užine na kratkim letovima kao i opciju obroka od tri jela na letovima koji traju 90 minuta i duže;
 • Prioritetno prijavljivanje za put na samo minut ili 120 koraka od parkinga za automobile na Terminalu 2 Međunarodnog aerodroma u Dubaiju;
 • Prioritetno podizanje prtljaga nakon sletanja na odredište;
 • Uslužni tim koji je uvek na raspolaganu putnicima i odgovara na sva pitanja i pomaže pri rezervaciji;
 • Pristup salonu za putnike u flydubai biznis klasi, kasnije tokom godine.

flydubai želi da putovanje učini pogodnijim za putnike kroz usluge kao što je lakše dobijanje vize za određene destinacije, web sajt za mobilne uređaje, iznajmljivanje automobila i osiguranje. Nedavno je ova avio-kompanija u ponudu uvela i paket odmora za svoje putnike.

Za više informacija o flydubai ponudi biznis klase pozovite flydubai kancelariju u Beogradu (+381 11 3282271)  ili posetite adresu:

www.flydubai.com/en/business/
 


Ukupna ocena 4.33 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.