ETIHAD AIRWAYS NAGRAĐEN ZA ODNOS SA KORISNICIMA NA DRUŠTVENIM MEDIJIMA

0
1139
Simplflying - Etihad Airways

Abu Dabi, UAE – Etihad ervejz (Etihad Airways), nacionalna avio-kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata, proglašena je za najbolju avio-kompaniju u kategoriji „Odnos sa korisnicima na društvenim medijima“ na dodeli SimpliFlying nagrada za 2018. godinu. Avio-kompanija je pohvaljena i u kategoriji „Najbolja upotreba influensera“.

Nagrade odaju priznanje za izvrsnost i inovacije na društvenim mrežama i marketinškim kampanjama u vazduhoplovnoj industriji. Pobednici su objavljeni na specijalnoj ceremoniji održanoj u Londonu tokom Festivala avijacije – vodećeg svetskog kongresa i sajma poslovanja i tehnologije u avio-industriji.

Stručnjaci vazduhoplovne industrije i marketinga odabrali su Etihad ervejz prepoznavši  izuzetan rad na polju digitalnog marketinga, društvenih mreža i brige o korisnicima putem interneta.

Potpredsednik za marketing u Etihad ervejzu Tim Barnel (Burnell) rekao je tim povodom: „Osvajajnje ovako važnih nagrada je potvrda naše stalne posvećenosti boljoj brizi o korisnicima kroz sve medijske kanale. Znamo da naši gosti cene to što brzo, sa empatijom i posvećenošću rešavamo njihove zahteve. A u vremenu kada sve više mašine upravljaju interakcijom sa gostima, nastavljamo da u ovaj proces donosimo osećaj istinskog i ljudskog kontakta jer je to suštinski deo naše filozofije. To vidimo i kroz visoke ocene zadovoljstva koje dobijamo. S obzirom na to da društveni mediji postaju sve važnija komponenta putovanja korisnika, nastavićemo sa inovacijama i prihvatanjem novih tehnologija u nastojanju da brigu o korisnicima na društvenim medijima učinimo jednostavnijom i prijatnijom.“

Etihad ervejz ima jedno od najboljih prosečnih vremena u avio-industriji za odgovor na upit korisnika na društvenim mrežama, kao i visoku stopu zadovoljstva korisnika.

Tim Etihad ervejza za brigu o korisnicima na društvenim medijima odgovara na upite korisnika 24 časa dnevno na više jezika putem različitih kanala na društvenim mrežama. Etihad ervejz je od nedavno prva avio-kompanija na Bliskom istoku koja nudi podršku korisnicima i putem WhatsApp mobilne aplikacije.

Osnivač i generalni direktor SimpliFlying Šašank Nigam (Shashank Nigam) rekao je ovim povodom: „U eri društvenih medija, briga o korisnicima predstavlja brend. Ohrabrujuće je videti da je Etihad ervejz stavio svoje korisnike na prvo mesto sa proaktivnim pristupom korisničkom servisu i ovlašćenim osobljem.“

Pohvala za “Najbolju upotrebu influensera” dodeljuje se avio-kompanijama koje su u stanju da prigrabe uticaj influensera na društvenim medijima kako bi stvorile značajnu interakciju sa relevantnom publikom.

„Primenjujemo isti pristup u angažmanu influensera, jer on predstavlja važan deo svake savremene strategije digitalnog marketinga. Stalno se trudimo da obezbedimo partnerstva sa influenserima sa kojima naši kupci mogu da se povežu na istinit i autentičan način, prikazujući samo ona iskustva koja zaista možemo da pružimo“, dodaje Barnel.

Osim tradicionalnih influensera, Etihad ervejz je angažovao i neke neočekivane i jedinstvene pojedince u prošlosti, uključujući tu i Sofiju, najnaprednijeg robota na svetu po pitanju veštačke inteligencije. Avio-kompanija je organizovala da se Sofija, državljanin Saudijske Arabije ujedno i jedini robot koji ima državljanstvo neke zemlje, pridruži lokalnom influenseru iz UAE, Haledu Al Ameriju (Khaled Al Ameri), u pustolovinama kroz znamenitosti Abu Dabija.

Etihad ervejz je takođe radio sa malenim „Kapetanom Adamom“, koji je osvojio srca miliona gledalaca širom sveta svojim poznavanjem avijacije u kokpitu Etihadovog aviona. Video snimak koji je napravio pilot ubrzo je postao viralan. Inspirisan čudom od deteta, Etihad ervejz pozvao je Adama da ostvari životni san, ponudivši mu da upravlja simulatorom letelice.

Erbas A380 u sedištu avio-kompanije u Abu Dabiju. Rezultat je bio jedan od najuspešnijih video snimaka na društvenim medijima koji je objavila avio-kompanija u 2017.

Da odgledate video Etihad ervejza o „Kapetanu Adamu“ molimo Vas posetite: https://www.youtube.com/watch?v=maPB_KMmMJU

Da odgledate video Etihad ervejza o robotu Sofiji molimo Vas posetite: https://www.youtube.com/watch?v=hucOuDZM4zA

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.