Dragutin Topić posetio P&G sportski kamp na Avali

0
1167
Dragutin Topić posetio sportski kamp na Avali

Naš proslavljeni atletičar Dragutin Topić posetio je sportski kamp na Avali, oragnizovan od strane kompanije P&G, u sradanji sa Olimpijskom komitetom Srbije.

Drugog dana kampa deca su imala priliku da igraju odbojku i fudbal sa najstručnijim trenerima. Takođe, naš najpoznatiji atletičar Dragutin Topić, naučio ih je osnovama atletike.

“Ovaj kamp je odlična stavr jer deca imaju šansu da se lepo druže i zabave, kao i da se upoznaju sa mnogim sportovima, kako ekipnim tako i individualnim, kao i sa svim drugim lepim stvarima koje sport donosi u životu. Sport je jedna od najvažnijih stvari u odrastanju svakog deteta – bilo da je u pitanju samo igra ili tening, jer dok god je dete uključeno u neku fizičku aktivnost ono može na pravilan način da se razvija”, rekao je Topić.

Sportski kamp na Avali trajaće 7 dana – od 17. do 24. avgusta 2013. godine. U toku ove nedelje, srpski sportisti uvešće najmlađe u sve misterije sporta i harmoničan fizički razvoj, u isto vreme učeći ih Olimpijskim vrednostima. Uz vrhunske trenere, deca će naučiti da igraju rukomet, odbojku, fudbal, košarku i mnoge druge sportove, u isto vreme pohađajući i edukativne i kreativne radionice.

30 dece, učesnika kampa, odabrano je kroz promocije organizovane od strane kompanije P&G i njenih brendova Pampers®, Ariel®, Always®, Fairy®, Lenor®, Blend a Med®, Duracell®, Head & Shoulders®,Gillette® i Bonux® .

Osim što će biti fizički aktivna, deca će takođe naučiti mnogo o važnosti sporta, prijateljstva, fer pleja, timskog rada, kao i o Olimpijskim vrednostima kojih bi trebalo da se pridržavaju i u svakodnevnom životu. 

O kompaniji P&G

Sa svojim portfoliom kvalitetnih brendova kojima se veruje, P&G dotiče i poboljšava živote više od 4.8 milijardi ljudi širom sveta. Kompanijini vodeći brendovi uključuju Ace®, Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Duracell®, Fairy®, Febreze®, Fusion®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Iams®, Lenor®, Mach3®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Prestobarba®, SK-II®, Tide®, Vicks®, Wella®, i Whisper®. Sa predstavništima u oko 70 zemalja,  P&G brendovi dostupni su u čak 180 zemalja širom sveta. Molim Vas posetite sajt www.pg.com za najnovije vesti i informacije o kompaniji P&G i njenim brendovima.

Decijai Kamp Avala Nedelja 009 Deciji Kamp Avala Nedelja 01 Deciji Kamp Avala Nedelja 003 Deciji Kamp Avala Nedelja 016

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.